Deze vernieuwde versie van het verwarmde aankleedkussen Wumby heeft een harde bodem. Deze harde bodem zorgt ervoor dat het verwarmde aankleedkussen ook dwars op de commode gelegd kan worden zonder dat er een bladvergroter benodigd is! De harde bodem van dit prototype is van 3D geprint plastic. Gevuld met zacht en stevig EPP foam.

Vorig jaar introduceerde Wumby het verwarmde aankleedkussen. Een ware innovatie op het gebied van babycomfort! Afdrogen, aankleden, babymassage… zaken die anders vaak afgeraffeld worden omdat het kindje ongemak ervaart zonder kleding, kunnen met het verwarmde aankleedkussen van Wumby heerlijk op het gemakje gedaan worden.cuddl verwarmd aankleedkussen
cuddl verwarmd aankleedkussen

Met uniek verwarmingselement

Het 12V verwarmingselement bevindt zich in het midden van het kussen, precies waar het baby’tje zich bevindt. Binnen 1 minuut warmt het kussen zich op naar een aangename 37 graden Celsius, lichaamstemperatuur. Het kussen verbruikt slechts 15 Watt aan stroom en heeft dus een ongekend laag stroomverbruik van maar 0,015 kWh.

Met ingeintegreerde thermostaat

Het kussen bevat een thermostaat zodat het niet te warm kan worden. 12V laagspanning en thermische beveiliging zorgen voor veilig gebruik. De bodem is gemaakt van een antislip materiaal.
Deze vernieuwde versie van het Wumby verwarmd aankleedkussen beschikt over een harde bodem zodat deze ook dwars op de commode gelegd kan worden zonder dat er daar een bladvergroter voor nodig is.

Adviesverkoopprijs € 99,-

Meer informatie vind je op de site van Wumby

Reactie van de vakjury:

Dit vernieuwde ontwerp van Wumby is beter dan de eerdere versie doordat je deze ook veilig overdwars op de commode kunt gebruiken. Door het warmtesysteem lokaal te controleren hoeft niet de hele ruimte verwarmd te worden. Dit bespaart energie en is in de huidige tijd waarin we zuinig moeten omgaan met energie een aanwinst. Lijkt de jury ook handig om te gebruiken bij afdelingen neonatologie in ziekenhuizen, bij kinderartsen en consultatiebureaus.