De finale van de Baby Innovation Award 2016 staat voor de deur. Naast de awards die op de Negenmaandenbeurs zijn uitgereikt, is nu de beurt aan de internationale Consumer Award. In Nederland hebben consumenten online hun stem uitgebracht op hun favoriete product en daarmee de winnaars van de internationale Consumer Award aangewezen!

Samenwerking Kind und Jugend en BabyStuf

Voor deze Consumer Award werkt de organisatie van Kind + Jugend nauw samen met diverse consumententitels en platforms uit diverse landen zoals: Duitsland met 1st Steps, Frankrijk met Parole de Mamans, Oostenrijk met New Mom, Polen met Branża Dzieciȩca, Rusland met Rodi en Turkije met Turkiye Cocuk. Nederland doet mee met de titel BabyStuf.
‘De Consumer Award is een van de hoogtepunten van de beurs omdat dit de ultieme award is vanuit het oogpunt van de consument en laat zien hoe een product daadwerkelijk op consumenten overkomt’, legt Thomas Postert uit, projectmanager van Kind + Jugend. Met de Consumer Award wil Kind + Jugend niet alleen de meest innovatieve producten laten zien, maar ook de favoriete producten per land.

De winnaars van de Consumer Award voor Nederland zijn:

Mobility
Doona+ van Simple Parenting
Travelling and Safety
Cocobelt van Cocobelt
Care
Squid Hand Soap Dispenser van Sparks Ltd
Feeding
Drink in the Box van Wereldmama
Furniture and Decoration
Hangloose van Hangloose
Toys and Gifts
Doomoo Spooky van Delta Diffusion
Green Award
Bioserie toys van BIXX

Voor meer informatie zie deze website van de Baby Innovation Award verkiezing.

Uitreiking Consumer Awards en presentatie

De certificaten worden uitgereikt door Carola Siksma van BabyStuf op vrijdag 16 september om 15.30 uur in hal 10.1 na haar presentatie over babytrends.