winnaar consumer award

Op de Negenmaandenbeurs werd op de laatste beursdag de winnaar bekend gemaakt van de Consumer Award. De winnaar van deze prijs is geworden: Aerosleep Evolution Premium matras! Dit matras is ook als reflux matras te gebruiken door de speciale wigvormige insnijding van het koudschuim.

Winnaars en overig genomineerden van de Consumer Award

De winnaar werd bekend gemaakt op zondag 1 maart met confetti en champagne. Te midden van overige genomineerden en betrokkenen van de verkiezing ontving het team van Aerosleep een cheque ter waarde van maar liefst 5.000 euro voor een te besteden communicatiepakket bij de Negenmaandenbeurs.

De genomineerden voor deze prijs zijn vastgesteld door de Mama Jurydag, het is dus echt een consumentenprijs. Vanaf 1 februari tot en met de zaterdag 29 februari kon online en op het Innovatieplein van de Negenmaandenbeurs worden gestemd. De overige genomineerden voor deze prijs waren: Dusq Family bag, Bugaboo Ant, Modu Toys en het Zero Zero antikoliekflesje van Suavinex. Online stemmers maken hiermee kans op het winnen van één van deze producten.

winnaar aersoleep consumer award