De jaarlijkse verkiezing Baby Innovation Award staat voor het beste op het gebied van innovaties binnen de babybranche. Alle leveranciers, importeurs en fabrikanten kunnen producten inzenden die vanaf januari 2017 in de markt zijn gezet.

Mis het niet!

De verkiezing Baby Innovation Award wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. Tijdens de vakjurydag worden uit alle inzendingen de nominaties aangewezen. Hierna kan de consument op de speciale mamajurydag en via babyinnovationaward.nl zijn of haar stem uitbrengen op een van de genomineerde producten. De winnaars worden bepaald door het totaal van de uitgebrachte stemmen van de vakjury, de mamajury en de online stemmers tezamen. Alle genomineerde producten worden op de Negenmaandenbeurs tentoongesteld. De uitreiking van de awards vindt plaats op de Negenmaandenbeurs.

Bijzonder product? Meld het aan!

U kunt uw innovatieve product of producten insturen in zes catergorieën: Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decoration en Toys & Gifts. Naast deze awards reikt de organisatie nog twee extra prijzen uit: De Green Award voor de meest duurzame innovatie en de Consumer Award.

Inzending producten vóór 27 oktober 2017 dus meld je snel aan >>