Weleda Zwangerschap Body Butter is een alternatief voor alle oliën. Trekt sneller in dan olie, waardoor het niet plakt en je direct kunt aankleden. Toevoeging van Centella Asiatica, dit zorgt voor opbouw van collageen, werkt wondhelend en houdt de huid elastisch. Effectief voor preventief gebruik ter voorkoming van striae én oplossingsgericht gebruik bij bestaande striae. 100% natuurlijk en hoog aandeel biologische ingrediënten. 

Houdt de huid soepel en helpt kans op striae te voorkomen

Ondersteun de groei van de huid met Weleda Zwangerschap Body Butter. De rijke Body Butter met onder andere Jojobaolie en Shea Butter voedt de huid en voorkomt jeuk en een trekkerig gevoel. Centella Asiatica zorgt voor opbouw van collageen, werkt wondhelend en houdt de huid elastisch.

Werking van Weleda Zwangerschap Body Butter

  • Trekt snel in én je kan je direct aankleden.
  • Met bewezen resultaat: 89% vermindering van zichtbare striae (deskundige beoordeling, klinische gebruikerstest, 37 vrouwen, 12 dagen, tweemaal daags aangebracht).
  • 100% is het eens: de huid voelt comfortabeler aan (gebruikersonderzoek, 40 vrouwen na 8 weken, tweemaal daags aangebracht).

De Butter trekt sneller in dan een olie, dus je hoeft niet meer te wachten met aankleden na het insmeren. Daarnaast is de Zwangerschap Body Butter vegan, bestaat uit 80% biologisch ingrediënten en 100% natuurlijke ingrediënten.

Geschikt voor zwangere vrouwen met alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid. Het heeft een subtiele geur, ontwikkeld met zwangere vrouwen. Weleda Zwangerschap Body Butter is het alternatief voor de bekende oliën om striae te helpen voorkomen.

Adviesverkoopprijs € 17,99

Meer informatie vind je op de site van Weleda.

Reactie vakjury:
Striae kun je niet voorkomen, maar je kunt de huid wel soepel houden om het mogelijk risico op striae zo klein mogelijk te maken. Met biologische ingrediënten die ervoor zorgen dat er collageen wordt opgebouwd, daarmee blijft de huid soepel. De testen laten tevreden testgebruikers zien.  Fijn dat het geen olie, maar een ‘butter’ is, die snel intrekt. Weleda doet veel aan duurzaamheid en zorgvuldigheid, bij dit product is gestreefd naar zo hoog mogelijke duurzaamheid qua ingrediënten, productie, transport en de verpakking (80 biologische ingrediënten, vegan, gerecycled glas, verpakking van gerecycled karton, natrue certificaat, B-corp en UEBT gecertificeerd).