Deze vernieuwde en verbeterde luieremmer van Nederlands design heeft een reukloze seal gekregen. Daarmee is de We-Too luieremmer 100% reukloos en hygiënisch. Je kunt iedere plastic zak in de emmer gebruiken, dus hoeft geen dure cassettes of refills aan te schaffen. Deze luieremmer is eenvoudig en veilig te bedienen met 1 hand, er passen 25 luiers in. Met de extra deksel kun je deze luieremmer na de babytijd gebruiken als afvalemmer elders in huis. 

Innovatief, veilig, stabiel, mooi design, in vele moderne kleuren verkrijgbaar

Dit jaar is We-Too leverbaar met vernieuwde en verbeterde innovatieve reukloze seal, voor een gegarandeerde 100% reukloze en hygiënische luieremmer.
Je kunt iedere plastic zak gebruiken in de emmer, dus er zijn geen dure cassettes of refills nodig. Indien gewenst zijn er 3-dubbeldikke plastic zakken en zelfs biologisch afbreekbare We-Too zakken verkrijgbaar. Deze passen voor 100%, zijn oersterk zijn en lekken of ruiken niet.

Luieremmer We-Too met 1 hand te bedienen

Deze luieremmer is eenvoudig te bedienen met 1 hand. In 1 handomdraai kun je de luier deponeren en met de andere hand de baby vasthouden op de commode. Dit voorkomt ongelukken! De emmer staat altijd in de ‘stand-by positie’ en is klaar voor gebruik. ‘Luier erin en draai’! De luieremmer heeft een capaciteit voor 25 kleine luiers, niet te groot en niet te klein zodat de zak met inhoud niet te zwaar wordt. Luieremmer We-Too is duurzaam: er is ook nog extra een losse deksel erbij te koop om deze luieremmer een tweede leven te geven; als afvalemmer in het toilet, keuken of elders in huis.

We-Too heeft een trendy design en is in 9 kleuren beschikbaar en past in iedere babykamer. Nederlandse bedrijf en Nederlandse Innovatie.
Deze luieremmer is te koop bij de gerenommeerde baby winkels zoal bij Babypark of Babydump onder het merk We-Too. Niet goed, geld terug is gegarandeerd.

Adviesverkoopprijs € 59,90

we too luieremmer

Reactie vakjury:
Mooi design en gesealde sluiting met siliconen rand. Geen cassettes meer nodig dus kostenbesparend en beter voor milieu. Makkelijk in gebruik, ook met goedkope zakken. Goed idee dat je deze We-Too ook na de babytijd kunt gebruiken als pedaalemmer met deksel!