logo bia 2018Nog even en de belangrijkste verkiezing in Nederland in de baby- en kindermarkt gaat weer van start! Deze unieke verkiezing is een bijzonder platform voor het presenteren van de nieuwste baby producten. De Baby Innovation Award wordt georganiseerd door het vakblad BabyWereld in samenwerking met de Negenmaandenbeurs. Op deze beurs worden in de speciale Baby Innovatie Straat alle genomineerde en winnende producten prominent tentoongesteld.

Wat de Baby Innovation Award u te bieden heeft:

  • Promotie en vergroting van de naamsbekendheid van alle ingezonden producten en de genomineerde en winnende producten in het bijzonder, door publicaties via het medianetwerk van BabyWereld, BabyStuf, babyinnovationaward.nl en de Negenmaandenbeurs.
  • Promotie op de Baby Innovation Award stand op de Negenmaandenbeurs met interactieve presentaties en verlotingen en de uitreiking van de Baby Innovation Awards.
  • Verzending persberichten bij de nominatieronde en de bekendmaking van de winnaars.
  • Uitreiking van de internationale Consumer Awards op Kind + Jugend 2018.
  • Stickers met logo en oorkonden voor alle genomineerden en winnaars.
  • Digitaal logo voor alle reclame-uitingen van genomineerden en winnaars.

Kansen en voordelen

De voordelen van deelname aan de Baby Innovation Award zijn legio. Naast de vergroting van uw naamsbekendheid, leidt deelname ook naar nieuwe leads. De Award staat voor kwaliteit en is ook een indicatie van succes. Het logo ziet u steeds vaker verschijnen op verpakkingen, websites en in het winkelbeeld. Een product met dit logo wekt vertrouwen en geeft een voorsprong op de concurrentie!

Productgroepen Baby Innovation Award

De verkiezing kent zes productgroepen baby- en dreumesproducten:

1. Mobility
2. Travel & Safety
3. Care
4. Feeding
5. Furniture & Decoration
6. Toys & Gifts

Naast deze awards reikt de organisatie twee extra prijzen uit:

  1. Green Award voor de meest duurzame innovatie
  2. Consumer Award

Deelnemen aan de verkiezing >>