mama jurydag 2020

Ooit wel eens een mini Negenmaandenbeurs bezocht? Dan had je gisteren aanwezig moeten zijn op de Mama Jurydag! Hier stonden fabrikanten en leveranciers met 18 genomineerde topproducten voor de Baby Innovation Award verkiezing achter hun ‘marktkraampjes’. In Amsterdam RAI stonden in een restaurant tafels kris-kras opgesteld voor snelle demo’s van borstkolven, flesjes, nachtlampjes, sterilisatoren, matrassen, bewegende wieg, speelgoedblokken voor 0 tot 6 jaar, duurzame familietassen, de nieuwste autostoelen, kinderwagens en meer!

Grote opkomst mini Negenmaandenbeurs

De weersgoden waren ons dit jaar gunstig gestemd, dus was de opkomst groot en iedereen op tijd. Het was een kleurrijke parade van zwangeren, moeders, baby’s en zelfs twee oma’s die langs de tafels liepen en tekst en uitleg kregen. Tussen al die wandelende benen renden peuters heen en weer en werd speelgoed uitgeprobeerd, werd al wandelend borstvoeding gegeven, gediscussieerd en vulden de mama’s scorelijsten in onder het genot van een drankje, chocoladekoekjes en worteltaart.

Inlezen op productniveau

Hulde aan alle 35 mama’s die zijn langsgekomen bij deze minibeurs en hun taak zo serieus hebben opgenomen! Fabrikanten die we spraken waren onder de indruk van hun getoonde belangstelling. Er zaten moeders bij die zich zelfs op productniveau hadden ingelezen!  Direct contact tussen fabrikant en consument is belangrijk: moeders krijgen nuttige informatie over nieuwe babyproducten, tegelijk krijgen fabrikanten feedback en kritische vragen van de eindgebruiker.

Score Baby Innovation Award

De resultaten van de jurymama’s zijn belangrijk, want hun score telt voor 50% mee in de totaalscore van de categorieprijzen. Bovendien wijzen deze moeders ook de Top 5 aan voor de Consumer Award. Dus is het hier op kantoor scorelijsten nalezen en tellen geblazen. De winnaars van de categorieprijzen worden op 24 februari bekend gemaakt, op de Top 5 van de Consumer Award kan vanaf 1 februari online en op de Negenmaandenbeurs worden gestemd.

mama jurydag 2020
mama jurydag 2020
mama jurydag 2020
mama jurydag 2020
mama jurydag 2020
mama jurydag 2020
mama jurydag 2020
mama jurydag 2020

Voor een impressie bekijk het videoverslag!