Een allrounder als de Veer Switchback heb je waarschijnlijk nog nooit gezien! Alles draait om de Veer Switchback stoel. Sluit hem met één klik aan op de verschillende Veer-frames en bereid je voor op verschillende avonturen. Van mono duo twin kinderwagen, naar 3-wieler, naar de VEER cruiser, fietsstoeltje, eigen eetstoel onderweg of wipper in de buitenlucht.Het VEER Switchback concept kent 6 avonturen:

Veer Switchback kinderwagens

Roll kinderwagen: van stad tot platteland. Verkennen en slenteren wordt een speels avontuur met deze all-terrain kinderwagen. Te configureren als mono-, duo- of twinkinderwagen met autostoeltjes, Switchback seat of reiswieg (allen apart verkrijgbaar).

Jog frame: als je van outdoor en hardlopen houdt, zal de VEER &Jog je met gemak bijstaan. Gemaakt om te wandelen met de reiswieg vanaf de geboorte of te joggen en offroad te gaan met het Switchback-zitje vanaf 6+ maanden.

Veer Switchback cruiser, zitje en fietsstoeltje

&Cruise: met 3 klikken biedt het Switchback zitje extra comfort aan je kleine tijdens de avonturen met de veelzijdige en avontuurlijke VEER cruiser. Samen met broer of zus in de cruiser, maar net iets hoger en met iets meer comfort.

&Bike: met 2 klikken is van het Switchback zitje een fietsstoeltje te maken en met behulp van onze adapter op elke fiets te plaatsen.

Veer Switchback stoeltje en voor los gebruik

&Chill: laat je baby of peuter lekker ontspannen door van de Switchback-stoel een wipper/ campingstoel te maken die overal mee naartoe kan worden genomen.

&Eat: ieder Switchback zitje wordt geleverd met riempjes om het zitje op een stoel vast te zetten. Zo schuift de kleine gezellig aan bij tafel in elk restaurant!

Reactie van de vakjury:

Uniek en innovatief doordat het zitje multifunctioneel te gebruiken is op kinderwagen, cruiser, los en op de fiets. In het zitje zijn unieke schokbrekers verwerkt. Voor een lang en duurzaam gebruik voor diverse leeftijdscategorieën.

Veer Switchback