Tricot-Easy is een innovatieve draagdoek, ideaal voor ouders die hun baby willen dragen zonder het gedoe van het knopen van een draagdoek. Deze revolutionaire draagdoek doe je snel en gemakkelijk aan. Klikt vast met slechts 1 gesp zonder knoop! De Tricot-Easy wordt geleverd in een draagtas die je omvormt tot draagpaneel voor extra ondersteuning. Hij is gemaakt van 100% ademend bio katoen.

Tricot-Easy Babylonia

Tricot-Easy is een draagdoek zonder ongemakken

Tricot-Easy is het nieuwste, baanbrekende en innovatieve product in de Babylonia familie, gemaakt uit 100% ademend biologisch katoen. Ontdek de voordelen van deze draagdoek zonder de ongemakken! Tricot-Easy doe je snel en eenvoudig aan met slechts enkele handelingen. De Tricot-Easy past voor iedereen (ongeacht jouw maat) om op een ergonomische manier je kindje te dragen, zonder te knopen. Ideaal voor onderweg, zonder lange slierten die in de weg zitten of op de grond kunnen slepen.

Veilig en ergonomisch met 1 gesp

Met slechts 1 gesp die je op de juiste afmeting afstelt, verzeker je dat je kleintje veilig en ergonomisch in de draagdoek zit. Het losse draagpaneel zorgt voor extra ondersteuning en vorm je om naar een handige draagtas. Met de Tricot-Easy kan je comfortabel je kindje dicht bij je dragen en heb je je handen vrij.
Het materiaal van deze Tricot-Easy is gebreid volgens de breitechniek van de geprezen Tricot-Slen, dé originele draagdoek waarmee Babylonia al 25 jaar koploper is in de draagdoekmarkt. Uiteraard gemaakt uit 100% biologisch katoen met Oekotex label zonder schadelijke stoffen. Leuk detail is het draagdoekpaneel dat dient als extra paneel voor optimale bescherming en veiligheid. Je kan je doek hierin ook opbergen.
Machine wasbaar op 30°. De Tricot-Easy wordt gelanceerd in de kleuren Dark Grey en Warm Sand.

Adviesverkoopprijs € 124,-

Meer informatie vind je op de site van Babylonia.

Reactie vakjury:
Een handige draagdoek voor ouders die niet graag doeken knopen. De gesp werkt hetzelfde als een knoop, zo ervaar je het gemak van het dragen met een doek, zonder ingewikkelde knooptechnieken. Deze doek past altijd. Leuk detail is het draagpaneel als extra bescherming voor als het wat kouder wordt, waarin je ook de doek kunt opbergen.