TIMIO is een interactieve en educatieve audio- en muziekspeler voor kinderen. TIMIO maakt enkel gebruik van geluid en LED-lichtjes, geen scherm of bewegende beelden. Hierdoor leren kinderen aandachtig luisteren én het is ook gezonder voor de ogen. Kies een magnetische disk uit en ontdek het alfabet, dierengeluiden, liedjes etc. En dit in 8 talen. Het design is eenvoudig en robuust, en dus ook gepast voor kleine handjes. Je kan de TIMIO Player makkelijk meenemen onderweg, en indien gewenst een koptelefoon aansluiten.

Je kinderen spelenderwijs laten leren? Het kan met TIMIO!

De TIMIO Player is een interactieve en educatieve audio- en muziekspeler voor kindjes vanaf 2 jaar. Elke audiospeler wordt geleverd met vijf magnetische disks boordevol verhalen, muziek en spelletjes. TIMIO maakt enkel gebruik van geluid en LED-lichtjes, er komt dus geen bewegend beeld aan te pas. Hierdoor leren kinderen aandachtig luisteren en geraken hun ogen niet zo snel vermoeid. Door het slimme, eenvoudige design kan je je kids met een gerust hart laten spelen. TIMIO is robuust en dus ideaal voor kleine kinderhandjes. TIMIO biedt eindeloos veel plezier zowel thuis, als onderweg. Je hebt telkens de keuze uit acht verschillende talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Chinees-Mandarijns, Italiaans en Portugees. Jonge kindjes kunnen TIMIO gebruiken in hun moedertaal om hun woordenschat uit te breiden. Oudere kinderen kan je extra uitdagen met een andere taal. Ook leuk voor gezinnen waar meer dan één taal gesproken wordt of wanneer er een reis naar het buitenland gepland staat!

TIMIO is niet alleen maar speelgoed

Het is ontworpen om kinderen verschillende dingen op een leuke manier te laten leren.
TIMIO helpt met:

  • Auditieve, visuele en motorische stimulatie
  • Woordenschat
  • Spreken
  • Creativiteit
  • Cognitieve vaardigheden
  • Leesvaardigheden
  • Communicatie
  • Geheugen
  • Meertaligheid

Letters, cijfers, kleuren, lichaamsdelen, muziekinstrumenten, dieren, vormen, fruit, groenten, tijd, liedjes en sprookjes. Wil je over meer onderwerpen leren? Je kan verschillende uitbreidingssets aanschaffen.
Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Met aansluiting voor koptelefoon. Schakelt automatisch uit na 10 minuten zonder gebruik. Magnetische en krasvaste disks en opbergzakje.
Certificering: CE, ITS, ASTM, FCC.

Adviesverkoopprijs € 89,90

Meer informatie vind je op de site van Babymatters

Juryrapport Timio Player van Babymatters

Echt een nieuw type speelgoed zonder dingen die kunnen breken of kapot kunnen gaan. Makkelijk mee te nemen, biedt kinderen speelplezier en leerplezier. Werkt op geluid en met LED lichtjes en niet weer met een overdosis aan bewegende beelden, dat is veel beter voor de ogen van kinderen.