De Thule Shine blinkt uit in gebruiksgemak voor in de stad. Met grote uitschuifbare kap en ingebouwde beensteun voor veel comfort. Ideaal in weer en wind. Inclusief een groot achteroverhellend zitje voor dutjes tijdens de dag. Optimaal gemak voor ouders doordat het met één hand te bedienen is. Makkelijk stuurbaar en met de unieke 10kg laadruimte ideaal. Compact op te vouwen en rechtop neer te zetten.

Thule Shine

Thule Shine is compact en comfortabel

De compacte en comfortabele wandelwagen voor eenvoud in de stad. Van pasgeborene tot peuter, met de nieuwe Thule Shine kinderwagen kunnen ouders vanaf de eerste dag in alle comfort door de drukke stad met hun kind. Het lichtgewicht, compacte en gemakkelijk te hanteren ontwerp van de kinderwagen is perfect om door de stad te navigeren en blinkt tevens uit met zijn premium functies. De Thule Shine heeft een gevoerde en omkeerbare verstelbare zitting, een grote geventileerde uitschuifbare kap, en een ingebouwd verstelbaar beensteun om veilig en comfortabel te cruisen.

Thule shine

Soepel manoeuvreren met Thule Shine

Dankzij het compacte ontwerp van de Thule Shine kunnen ouders soepel manoeuvreren in elke ruimte, of ze nu op weg zijn naar een stadspark of door een overvol metroperron moeten sturen. De wandelwagen biedt maximaal comfort en gemak voor ouders en kan met slechts één hand worden geduwd. In een paar seconden vouw je de Thule Shine op om in een taxi te springen of een koffietentje in te duiken.

Neem alles met je mee in grote boodschappenmand

De boodschappenmand die tot 10 kg aan kan, zorgt ervoor dat je tijdens je dagje uit niets van je spullen moet thuis laten en biedt flexibiliteit als je op weg naar huis nog wat boodschappen moet doen. Als je klaar bent met je dagelijkse avonturen, berg je de Thule Shine efficiënt op met zijn zelfstaande ontwerp die erg weinig ruimte inneemt.

Veel accessoires bij Thule Shine

De veelzijdige accessoires van de Thule Shine laten de kinderwagen meegroeien met je kind.

  • Veel comfort voor je kind
  • Een groot achteroverhellend zitje voor dutjes tijdens de dag
  • Gebruiksgemak voor de ouders
  • Met één hand te bedienen voor gemakkelijk sturen in drukke plaatsen
  • Ruimtebesparend opbergen
  • Compact en blijft vanzelf rechtop staan voor opbergen in kleine woonruimtes.

Adviesverkoopprijs € 649,-

Meer informatie vind je op de site van Thule