Voor een ongeëvenaard kind-en-ouder comfort is er de Thule Sapling rugdrager, waarmee ouders hun kindje veilig en comfortabel op de rug kunnen vervoeren. Wisselen tussen de ouders is eenvoudig doordat het rugpaneel en de heupriem versteld kunnen worden. Dankzij verstelbare riempjes is het zwaartepunt van de rugdrager onderweg makkelijk aan te passen, door het kind dichter naar de ouder toe te trekken om het draaggemak te verhogen. De drager heeft een ergonomisch, luxe en in de hoogte verstelbaar zitje.

De Sapling rugdrager biedt diverse voordelen

De Thule Sapling kinderdrager diverse extra onderscheidende voordelen ten opzichten van andere kinderdragers in de markt:

  • Het is gemakkelijk om onderweg uw vochtgehalte op peil te houden dankzij de uitgang voor een drinkslang in het opbergvak (waterzak wordt apart verkocht).
  • Een gemakkelijk uitklapbaar zonnescherm met UPF 50-bescherming houdt uw kind beschermd en koel.
  • Volledige verstelbaarheid op het bovenlichaam en volledig verstelbare heupriem zorgen voor een perfecte pasvorm, draagcomfort en snelle overname van de ene ouder naar de andere.
  • Volledig ventilerend rugpaneel houdt ouder comfortabel en koel. Dubbele toegang laat u kiezen: zet uw kind in de drager via de bovenkant of via de zijpaneelopening.
  • Het ErgoRide kinderzitje houdt uw kind comfortabel en koel dankzij veel ondersteuning aan de onderbenen en een ventilerend rugpaneel en zitgedeelte.
  • Voor langere wandeltochten die extra opbergruimte vereisen, voor een comfortabel dutje of voor bescherming tegen het weer voegt u gemakkelijk een sling, kussen of regenhoes toe (deze accessoires worden apart verkocht).
  • Gemaakt met PFC-vrije stoffen en gerecyclede polyester.
  • Pak via handige ritssluitingen aan de zijkant gemakkelijk spullen uit het 22 l grote vak terwijl u de drager op uw rug draagt.
    ErgoRide kinderzitje en kwijlkussen zijn volledig afneembaar en kunnen in de wasmachine voor gemakkelijke reiniging.

Adviesverkoopprijs € 329,95

Meer informatie vind je op de site van Thule

Juryrapport Sapling rugdrager van Thule

Deze drager sprak de juryleden direct aan. Geen ingewikkelde technieken; deze drager ziet er eenvoudig en strak uit. Uniek is ook de manier waarop het kind in de drager is gepositioneerd. Betere verdeling qua gewicht. Binnen de groep babydragers is dit er één die eruit sprint qua vernieuwing. izzzi = easy!