De Thule Courier fietskar is multifunctioneel. Hij is veilig en comfortabel. De grote zitruimte biedt plaats aan maximaal twee kinderen en is uitgerust met een gewatteerd vijfpunts-harnas voor optimale veiligheid. Je kunt de Thule Courier fietskar ook  gebruiken als speciale cargo fietskar om de boodschappen mee te doen. En omdat huisdieren ook familie zijn kun je je trouwe viervoeter meenemen met de optionele huisdierkit.

Thule Courier

Veelzijdige fietskar

Thule introduceert een veelzijdige Thule Courier fietskar voor actieve gezinnen. Het is dé fietskar voor avonturen met het hele gezin! Van lange ritten op het fietspad tot pitstops op de markt, de naadloze overgang van de Thule Courier van duurzame fietskar naar comfortabele kinderwagen is optimaal voor gezinnen die altijd onderweg zijn. Waar je ook naartoe gaat, het gewatteerde vijfpunts-harnas, de reflecterende wielen voor een betere zichtbaarheid en de ingebouwde weerbescherming zorgen voor optimaal comfort voor kinderen.

Thule courier

Veilig en stevig met allround comfort

Het gewatteerde vijfpunts-veiligheidsharnas van de Thule Courier is veilig voor kinderen en geeft ouders gemoedsrust tijdens het fietsen en wandelen met hun kleintje. Als het weer onverwachts verandert, gebruik dan de verstelbare regen- en gaashoes om uw kind te beschermen tegen alle weerselementen. En als de zon ondergaat, zorgen de reflecterende wielen bij weinig licht voor extra zichtbaarheid.

In een handomdraai om te bouwen

Ouders kunnen gemakkelijk van het fietsen overstappen naar wandelen. Daarnaast kan de Thule Courier ook omgebouwd worden tot een speciale cargo fietskar voor een dagje naar het strand of voor snelle uitstapjes naar de supermarkt. De stevige vloer en geïntegreerde bevestigingspunten zorgen ervoor dat je spullen veilig op hun plek blijven tijdens de rit.

Thule courier
Thule courier

Ruimte voor elk gezinslid

Laat je trouwe viervoeter niet thuis. Iedere huisdierenvriend kan de Thule Courier omtoveren tot een speciale aanhanger voor huisdieren. De optionele accessoire huisdierkit omvat een zacht bed voor huisdieren, een leiband, bagageruimte voor speelgoed en een waterbak. En dankzij de dakbevestiging kan je metgezel zijn hoofd tijdens de rit uit het gaasraam steken.

Adviesverkoopprijs: € 819,-

Meer informatie vind je op de website van Thule .

Oordeel vakjury

Een fietskar met multifunctionele mogelijkheden. Handig om te gebruiken voor het vervoer van 2 kindjes, maar ook als cargowagen. Springt eruit qua kwaliteit en de mogelijkheid om deze ook te gebruiken voor huisdieren is een mooie toevoeging in het gezin, vindt de vakjury.