De speelkits van Lovevery zijn een op abonnementen gebaseerd leerprogramma dat is ontworpen om de ontwikkeling van de hersenen door middel van spel tijdens de eerste jaren van de kindertijd te bevorderen. Het team van experts van Lovevery verbindt hersenwetenschap en Montessori om de beste speelgoedjes te ontwerpen die elke 2-3 maanden worden geleverd. Hun doel is om gezinnen te bereiken op manieren die bij hun leven passen – met speelgoed voor nieuwsgierige kinderen en gereedschap voor drukke ouders.De juiste balans bij Lovevery’s speelkits

De wetenschappelijke benadering van Lovevery’s bij het creëren van speelkits is de eerste in zijn soort. De producten zijn na onderzoek van een team van deskundigen en academici zodanig ontwikkeld, dat ze precies aansluiten op wat je kind in elke ontwikkelingsfase interessant vindt en nodig heeft. De speelkits zijn verkrijgbaar voor kinderen van 0 tot 4 jaar en helpen kinderen in het vinden van de juiste balans tussen de ontwikkeling van de hersenen en wat een baby boeiend en leuk vindt om mee te spelen.

Cognitieve ontwikkeling speelkits van Lovevery

In een tijd van overprikkeling en constante input is speelgoed dat een stillere en duurzamere speelomgeving bevordert een verademing.  Abonnees ontvangen een een zorgvuldig samengestelde selectie speelgoed. Daarbij zit ook een speelgids met informatie over de ontwikkeling van kinderen, ideeën voor thuisactiviteiten en manieren om te spelen.
De speelkits bieden blijvende waarde voor gezinnen. Het abonnementsmodel betekent dat een baby vanaf de geboorte met Lovevery kan meegroeien gedurende de eerste jaren. Ouders bieden hiermee de beste ontwikkelingservaringen aan hun kinderen.

Duurzaam speelgoed

Lovevery gelooft in minder en betere producten. Dat is beter is voor de planeet en omdat het wetenschappelijk bewezen is dat het een kind helpt om overprikkeling te voorkomen en dieper, betekenisvoller te spelen. De speelkits zijn een ideale oplossing voor ouders die het speelgoed van hun kind willen stroomlijnen. De producten van Lovevery worden klimaatneutraal verzonden en zijn gemaakt van materialen zoals FSC-gecertificeerd hout, biologisch katoen, OEKO-TEX-stoffen, gerecycled papier, inkt op sojabasis en kunststoffen op biologische basis.

Adviesverkoopprijs € 84,-

Meer informatie vind je op de site van Lovevery.

Reactie vakjury:
Duurzaam speelgoed met mooie filosofie en gemaakt van mooi materiaal waar je heel lang mee kunt spelen. Gemaakt van FSC gecertificeerd hout, organisch katoen, gerecycled papier, soja inkt en biobased plastics. Alles kan worden gerecycled.