Kinderwagen en bolderkar in één! The Jiffle wagon is de eerste 6 in 1 kinderwagen op de planeet! Dat maakt The Jiffle wagon uniek. Autostoel, reiswieg, zitting, een geïntegreerd meerijdplankje en ook nog te gebruiken als bolderkar. En 6? Geen buggy meer nodig. Oh ja, eindelijk ruimte voor je al spullen. Een afsluitbare opbergruimte, zo vol je auto in! Een leven met kinderen is een leven met meer, The Jiffle.

The Jiffle wagon

Meer mogelijk, comfort, gemak en ruimte met The Jiffle

Meer mogelijk. 6 in 1, echt waar. Jouw autostoeltje, onze reiswieg en zitting. Een geïntegreerd meerijdplankje en ook nog te gebruiken als bolderkar. En 6? Je hebt geen buggy meer nodig. Oh ja, je hebt eindelijk heel veel ruimte voor je spullen!

Meer comfort. We hebben goed nagedacht wat er allemaal op je afkomt als kersverse ouders. Door de unieke ventilatie die is aan te passen aan jullie wensen is de temperatuur en luchtcirculatie altijd goed in de reiswieg en in de zitting. De zonnekap kan extra ver open, om je baby goed te beschermen tegen een laagstaande zon. Met onze vering direct onder autostoel/reiswieg/zitting zit heeft je kindje altijd een fijne wandeling.

Meer gemak. De zitting heeft een uitneembaar en makkelijk te wassen deel. Zonder dit uitneembare deel, is de zitting meteen een zomerzitje met fijne ventilatie. Natuurlijk in meerdere standen te kantelen en voor de kijkrichting om te draaien.

Meer ruimte. Je hebt ruimte voor je spullen! Je kan onze kinderwagen met een volle bagageruimte in de auto zetten. Net hoe het jou uitkomt. Veel ruimte? Je kan wel 60 pakken melk In onze grote, extra stevige en afsluitbare opbergruimte plaatsen.

Meer meeliften en duurzaam

Meer meeliften. Broertje/zusje/nichtje/neefje ze kunnen meeliften op het meerijdplankje! Je hoeft niks te installeren, alles is al geregeld. En jij kan er gewoon comfortabel achter blijven lopen! Schuif het weer in als je het meerijdplankje niet gebruikt, net zo makkelijk.

Meer duurzaam. Onze kinderwagen is de zwaarst geteste kinderwagen op de planeet. Supersterk door een gelast frame. We gebruiken bamboe voor de bodem en het meerijdplankje en zo min mogelijk kunststoffen. Van baby tot krantenjongen… en nog langer te gebruiken, dus erg duurzaam.

Meer Jiffle

De kinderwagen, het meerijdplankje, de bolderkar, ze geven je alle vrijheid samen. Je kind kan er zelf in-en uitklimmen, geen uitleg nodig. Alles altijd bij je. The Jiffle wagon is gemaakt voor jullie ‘meer’.  Do more, The Jiffle.

Adviesverkoopprijs € 1199,-

Meer informatie vind je op de site van The Jiffle.

Reactie vakjury:
Een superhandige kinderwagen met zoveel functies: kinderwagen, bolderkar en met geintegreerd meerijdplankje. De extra vering onder de reiswieg is een groot pluspunt, evenals de ventilatiemogelijkheden aan de zijkanten van de reiswieg. Je kunt The Jiffle makkelijk schoonhouden en er is veel opbergruimte.