De Birth Bear is een teddybeer met de exacte lengte en het geboortegewicht van een kindje bij de geboorte. Zo kunnen ouders en hun kind altijd weer voelen hoe het was toen hun kind geboren werd. Heel bijzonder en ontroerend om weer in je armen te voelen en de beer wordt voor het kind een wel heel speciaal vriendje.Birth Bear: teddybeer met lengte en gewicht van je baby

De Birth Bear is een teddybeer met de exacte lengte en het geboortegewicht van een kindje bij de geboorte, zodat het kind en de ouders altijd weer kunnen voelen hoe het was toen het kind geboren werd. Heel bijzonder en ontroerend om weer in je armen te voelen en voor een kind een wel heel speciaal vriendje.

De Birth Bear is een uniek kraamcadeau

De organisatie van Birth Bear maakt deze teddybeer helemaal op lengte en gewicht van een pasgeboren baby. De Birth Bear is daarmee een uniek kraamcadeau om te geven of te krijgen. De maaktijd is maximaal 14 werkdagen. De Birth Bear kun je helemaal zelf samenstellen in de configurator op de website van birthbear.

Adviesverkoopprijs € 134,95

Meer informatie vind je op de site van Birth Bear.

Reactie vakjury:
Een leuk en origineel idee en cadeau. De beer zit ook in een mooie verpakking en is daarmee een ideaal cadeautje om te geven of te krijgen bij de geboorte van een kindje. Tip van de jury is om het gewicht nog wat beter te verdelen, de beer voelt nu wat zwaar aan.