Dit flesje bootst zowel anatomisch als functioneel de borst na in vorm, lengte en gevoel en zijn ideaal om in combinatie met borstvoeding te geven. Onderzoek toont aan dat er geen tepel/speen verwarring optreedt. Met gepatenteerd anti-koliek zakje; deze trekt samen volgens het ritme waarmee baby zuigt, dit zorgt voor een goede werking van de borstklieren. Het voorkomt luchtvorming en de kans op krampjes. Ook worden aanwezige voedingsstoffen niet vernietigd door oxidatie van de melk door lucht.

Suavinex Zerø.Zerø anti-koliek flesje, Mercator Trading

Het resultaat van een simpele observatie van de natuur

De innoverende Zerø.Zerø anti-koliek flesjes zijn het resultaat van een simpele observatie van de natuur. Zij bootsen zowel fysiek als functioneel de borst na en zijn geschikt om te gebruiken in combinatie met borstvoeding of poedermelk. De silicone speen bootst de natuurlijke tepel na in vorm, lengte en gevoel.

  • De textuur van de ultrazachte, gekleurde silicone laat de speen aanvoelen als de huid.
  • De speen is langer (20 mm) en afgerond op het uiteinde. De tip van de zuigspeen komt tot aan de overgang tussen hard en zacht gehemelte, zoals medische studies aanbevelen. De zuigspeen komt op zelfde positie als de tepel en baby maakt zelfde beweging met de mond, tong en kaakspieren als wanneer die borstvoeding krijgt.
  • De positie van de speen (off-centre) zorgt ervoor dat deze altijd gevuld is met melk, waardoor de baby geen lucht hapt.
  • De stand (hoek) van de speen respecteert de natuurlijke bouw van de borst, de correcte houding van baby’s hoofd en nek, en helpt reflux en oorontstekingen te voorkomen.
  • Drie verschillende flows : Slow Flow. Medium flow. Adaptable flow: laat de melk vloeien volgens het ritme waarmee baby zuigt. Ideaal in combinatie met borstvoeding en voor prematuurtjes! Alles samen zorgt ervoor dat je de baby op een heel relaxte manier kunt voeden. Geen verwarring voor baby’s die borstvoeding en flesvoeding krijgen. Baby’s die alleen flesjes krijgen, zullen deze aannemen op de meest natuurlijke manier. Beschikbaar in 180ml en 270ml.
  • Eenvoudig te reinigen.

Adviesverkoopprijs 14,95 euro

Meer informatie vind je op de website van Suavinex

Suavinex Zerø.Zerø anti-koliek flesje, Mercator Trading

Juryrapport Zero Zero zuigfles

De innovatieve zuigfles benadert de moederborst. Het anti-koliekzakje voorkomt luchtvorming en de kans op krampjes en past zich aan het ritme aan waarmee de baby zuigt. Stand en uitvoering van de siliconen speen en de werking van het anti-koliekzakje zorgen voor een zo natuurlijk mogelijke manier van voeden van de baby. De Zero Zero zuigfles vermindert de kans op tepel/speen verwarring.  De zuigfles heeft drie uitstroomsnelheden dankzij de flesspenen en is ideaal om fles- en borstvoeding te combineren.