De Stardust is een campingbedje dat echt gebruiksvriendelijk is! Geen gestoei meer met het opzetten van dit campingbedje, want in slechts een seconde staat hij en klap je hem makkelijk weer in. Gemaakt met luchtvaarttechnologie en daardoor ultralicht (slechts 7,7kg), waardoor je mobiel verplaatsbaar bent voor in en buiten het huis. Met geïntegreerd matrasje (niet los en in een stuk in te klappen) en met rits in hoogte verstelbaar, waardoor ouders niet meer voorover hoeven te buigen.

Revolutionair

De revolutionaire Bugaboo Stardust klap je dankzij het all-in-one ontwerp en de geïntegreerde matras klap in 1 seconde uit. Slapen, spelen en dutjes doen waren nog nooit zo makkelijk en leuk. Het uitklapbare campingbedje heeft een geïntegreerd matras dat je op twee hoogtes kunt zetten, ideaal voor pasgeboren baby’s en kindjes.

Verstel de hoogte met de rits en je kunt je pasgeboren baby uit het bedje tillen zonder dat je ver voorover hoeft te buigen. De duurzame, hoogwaardige materialen zonder chemicaliën en het ademende mesh zorgen voor optimaal comfort en een verbeterde luchtstroom.

Of je nu van kamer wisselt, op bezoek gaat bij familie of vrienden of op reis gaat, de Stardust is supergemakkelijk mee te nemen. Met een gewicht van slechts 7,7 kg en een afmeting (ingeklapt) van 14 cm breed is de Bugaboo Stardust gemakkelijk mee te nemen. De praktische opbergzak met klittenband krijg je erbij. De bandjes houden het bedje op zijn plek, dus je kunt hem ook meenemen zonder opbergzak.

Ultrasnel uitklapbaar: De Bugaboo Stardust kun je in 1 seconde uitklappen en in 3 seconden weer inklappen. Ultiem comfort: De geïntegreerde, meerlaags matras biedt comfort en ondersteuning. Supermakkelijk mee te nemen: Lichtgewicht, premium technologie met luchtvaarttechnologie. Klapt in met het matras. Veilig: De zijkanten van gaas zorgen niet alleen voor extra comfort en ademend vermogen, ze zorgen er ook voor dat je altijd contact hebt met je kindje. In de kleuren strak klassiek zwart of cool gemêleerd grijs.

Kenmerken zijn:

  • Gewicht: 7,7 kg (EMEA & Azië) Leeftijd, voor 0 maanden tot 2 jaar
  • Afmetingen Bij gebruik: 64 x 98 x 85 cm en Ingeklapt: 65 x 14 x 85 cm
  • Capaciteit In het inritsbare babybedje: 9 kg In het campingbedje: 15 kg Maximumgewicht kind Retailadviesprijs EU. 229,-
  • Materialen Buitenbekleding Kant 1: 100% polyester (met waterafstotende coating). Kant 2: 85% polyamide, 15% elastaan. Panelen van gaas 100% polyester
  • Matras 100% polyurethaan (schuim)/100% nylon (tijk)/100%

Adviesverkoopprijs € 229,-

Meer informatie vind je op de site van Bugaboo

Juryrapport Stardust campingbed van Bugaboo

Uitgekiend opvouwmechanisme geïnspireerd door ruimtevaartechniek en een matras dat automatisch meevouwt. Ook het lichte gewicht is een grote pre. Extra punten voor het inritsbare gedeelte voor de allerkleinsten, dat spaart de rug van ouders!