Ontdek een frisse kijk op klassiek houten speelgoed. Deze tijdloze items bieden creatieve speelfuncties en elementen die tot fantasierijk spel inspireren. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en gaan lang mee. De speelse vormen nodigen kinderen uit voor urenlange speelplezier en op een leuke manier te leren en ontwikkelen. Het is een heruitvinding van klassiek speelgoed, dat eindeloos plezier schenkt en een innovatief spel aanmoedigt.  Leuk, speels en veilig voor kinderen. Het houten speelgoed van Done by Deer is ontworpen om leuk, speels en veilig te zijn voor kinderen. De houten speelgoedcollectie traint de fijne motoriek, het probleemoplossend vermogen en de hand-oogcoördinatie. De producten zijn duurzaam en gemaakt om generaties lang leuke momenten te creëren. Plaats verschillende geometrische blokken in de vromenstoof van Elphee of speel hamertje tik samen met Croco. Op deze manier spelen zal bijdragen aan de ontwikkeling van de vaardigheden en capaciteiten van kinderen.Elphee vormenstoof

De grijze Elphee vormenstoof helpt je kind de fijne motoriek te trainen en vormen te leren kennen door te oefenen met het plaatsen van de geometrische blokken in de stoof. Dankzij het handvat kunnen de kleintjes de vormenstoof gemakkelijk meenemen. Ontdek de krinkelgeluidjes in Elphee’s oren of het ratelende geluid in de blokken. De vormenstoof ondersteunt de behoefte aan herhaling van uw kind, wanneer uw kind de blokken in de stoof plaatst, aan de staart trekt zodat ze eruit vallen, en dit eindeloos kan herhalen! De Elphee vormenstoof in grijstinten met kleurrijke blokken is gemaakt van verantwoord hout en is beschilderd met verf op waterbasis die vrij is van schadelijke stoffen, waardoor het veilig is voor je kind om te gebruiken.

Croco hammertje tik

Het Croco hamertje tik is een klassieker voor een peuter. De functies stimuleren de hand-oogcoördinatie en het gehoor, wanneer het kind met de hamer op de ballen slaat. De ballen zijn ook perfect voor verstop spelletjes. De klepopening is gemaakt van een zachte, duurzame stof met een krinkelend geluid. Je kind kan het Croco-handvat van twee kanten vastpakken en vasthouden; achterin om mee te nemen, en voorin om de ballen te ontdekken die op de grond vallen. Het Croco hammertje tik is ontworpen in het groen met kleurrijke elementen. Het houten speelgoed is gemaakt van verantwoord hout en beschilderd met verf op waterbasis die vrij is van schadelijke stoffen, waardoor het veilig is voor je kind om te gebruiken.

Birdee spinner activity speeltje

Het Birdee activity speeltje is een perfecte metgezel voor de ontwikkeling van je baby. Deze spinner wordt aanbevolen vanaf 3 maanden en is ontworpen om het kindje bezig te houden en te entertainen. Het is een ideale keuze voor tummy time en als je baby rechtop kan zitten. De spinner moedigt je kleintje aan om zijn armen op te heffen en de wielen te laten draaien en glijden, wat zijn fysieke ontwikkeling bevordert. Met een verscheidenheid aan materialen voor tactiele stimulatie en speelse vormen voor ontdekking, houdt het uw baby betrokken en nieuwsgierig. De spiegel en leuke kleuren voegen visuele stimulatie toe aan de mix, terwijl het geluid van kralen hun interesse wekt. Het heeft praktische antislipvoetjes om omvallen te voorkomen en is gemaakt van verantwoord gewonnen hout en geverfd met verf op waterbasis die vrij is van schadelijke stoffen, waardoor het veilig is voor uw kind om mee te spelen.

Adviesverkoopprijs  Elphee vormenstoof – € 43,95  Croco hamertje tik – € 44,95  Birdee spinner € 34,95

Meer informatie vind je op de site van Donebydeer

 

Reactie van de vakjury:

Wat een upgrade van klassiek houten speelgoed! De materiaalkeuze voor hout is goed en er is veel te ontdekken voor kinderen. Veel leuke en sensorische speelelementen voor ontwikkelen fijne motoriek en stimuleren creativiteit. Erg mooi vormgegeven en leuk dat je Croco en Elphee ook kunt dragen.