De Softtub is het eerste echt duurzame babybadje met een minimale voetafdruk. Het is volledig recyclebaar en bespaart per keer meer dan 75% water ten opzichte van andere babybadjes. Daarbij is het ook handig in gebruik; klein en opvouwbaar. Natuurlijk is het babyvriendelijk en veilig met een antislip binnenzijde, staat het stevig en is van mooi en minimalistisch Deense design.

Softtub

We hebben onze wereld te leen van de volgende generatie; daarom is de Softtub ontwikkeld. Een opvouwbaar, duurzaam babybadje van Deens design. Minimalistisch in look and feel en in voetafdruk; het neemt weinig ruimte in, is volledig recyclebaar en bespaart water. Eén badje verbruikt slechts 5 liter water; een besparing van ruim 75%. De Softtub is als de baarmoeder; het beste voor elke baby.

Softtub: natuurlijke, comfortabele houding

Dankzij de slimme ergonomische vormgeving zit de baby in dit badje als vanzelf in een natuurlijke, comfortabele houding met de beentjes onder elkaar gevouwen, net als in de baarmoeder. De binnenzijde is zacht maar antislip zodat wegglijden niet mogelijk is. Het is geschikt voor pasgeboren baby’s maar kleine peuters tot zo’n anderhalf jaar passen er ook nog in. En door dit unieke design is er maar 5 liter water nodig om de baby voor wel 80% te kunnen bedekken.

Recyclebaar babybadje

De Softtub is gemaakt van PP en TPE; recyclebaar, veilig voor het milieu en onschadelijk. Het is EU- en USA-goedgekeurd. Het bestaat uit 3 onderdelen die gemakkelijk in elkaar gezet worden. Samen weegt het slechts 2,3 kg en is 36,6 x 54 cm groot. Dit babybadje is er in drie zachte, moderne kleuren en wordt geleverd in een kleine, platte doos waardoor ook de transportbelasting tot een minimum wordt beperkt.

Softtub
softtub
softtub

Verkoopadviesprijs Softtub 54,95 euro

Meer informatie vind je op de site van Softtub

Oordeel vakjury:

Bijzonder is het zachte materiaal van het badje, de opvouwbaarheid maar vooral het feit dat dit badje maar liefst 75% minder water gebruikt vergeleken met andere babybadjes, is uniek. Watergebruik is een belangrijk thema binnen de duurzaamheid, waar nog niet veel aandacht voor is. Een enorme waterbesparing en dus veel beter voor het milieu, oordeelt de vakjury. Gemaakt van veilig en 100% recyclebaar plastic, plat op te bergen en dus ook te vervoeren waardoor het transport minder belastend is. Het hele product is recyclebaar. Daarnaast staat dit babybadje stevig en heeft het een mooi design.