De Extend Ride-On gebruik je van 12 maanden tot 12 jaar, dat is duurzaam en economisch. Drie verschillende stappen voor de 3 fases van de ontwikkeling van je kind. In hoogte verstelbaar en de enige step waarvan het footboard in 3 lengtes verstelbaar is. Gepatenteerd systeem. Extra grote wielen met ledverlichting voor rijcomfort en zichtbaarheid. Opklappen met 1 druk op de knop.Wat is er zo uniek aan de Extend Ride-On?

Je kunt de SmarTrike Extend Ride-On gebruiken van 12 maanden tot 12 jaar. Dat is niet alleen duurzaam, maar ook economisch interessant voor ouders. Op 3 verschillende manieren te gebruiken: met duwstang voor de ouders, als een loopfietsje en daarna als step. Zo volgt de Ride-On de ontwikkeling van je kind. Als step is de Extend Ride-On is niet alleen in hoogte verstelbaar, maar is het enige stepje waarvan het footboard in 3 verschillende lengtes verstelbaar is. Dit systeem is door SmarTrike gepatenteerd en heeft hierdoor ook de Innovation Award gewonnen tijdens Kind + Jugend. Heeft extra grote wielen met led-verlichting voor comfortabel rijden op alle ondergronden en voor een goede zichtbaarheid in het donker. Heeft een opbergvakje voor kleine spulletjes onder het zitvlak. Kan makkelijk worden opgevouwen met 1 druk op de knop.

Adviesverkoopprijs € 149,-

smartrike ride on

Reactie van de vakjury:

Een bijzonder en multifunctioneel ontwerp, voor meerdere leeftijden geschikt door de ombouwfuncties. Fijn dat je deze lang en duurzaam kunt gebruiken! Er zitten ook veel speelse elementen in verwerkt zoals opbergruimte in het zitgedeelte van de driewieler en lichtjes in de wielen als ze draaien.