Met RapidCool van Nuby is flesvoeding altijd onmiddellijk beschikbaar op de ideale temperatuur voor je baby. Perfect voor on the go. RapidCool met zijn compact, stevig en hedendaags design, past perfect in elke luiertas. Bovendien werkt RapidCool erg stil, dus ideaal voor de nachtvoeding. RapidCool is veilig en zeer gebruiksvriendelijk, want er zijn geen filters of stroomvoorziening nodig.

Revolutionaire oplossing voor flesvoeding

Rapid Cool is de innovatieve nieuwe manier om flesvoeding te bereiden die absoluut veilig is voor ouders en baby. Nûby heeft alle energie en knowhow gestoken in een revolutionaire oplossing voor flesvoeding die de melk snel afkoelt in slechts 2 minuten*, zodat je altijd klaar bent om een flesje te geven, waar je ook bent.

Hoe werkt de Rapid Cool?

Het is heel eenvoudig! Kook vers water, meet het poeder af, vul de RapidCool met heet water, voeg het poeder toe en meng het goed. Wacht gewoon tot het digitale display met ingebouwde thermometer een groen Nûby-logo toont. De melk is afgekoeld tot de perfecte serveertemperatuur. Giet de voeding in je (gesteriliseerde) babyfles. Het toestel is gemakkelijk te reinigen en mee te nemen, dankzij het compact, stevig en hedendaagse design. Er is geen stroomvoorziening nodig. RapidCool werkt bovendien heel stil, wat het perfect maakt voor nachtvoeding.

*Tijd varieert tussen 2-5 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid babymelk.

Adviesverkoopprijs € 39,99

Meer informatie vind je op de site van Nûby

Reactie vakjury:
De Rapid Cool ziet er mooi uit en kun je makkelijk meenemen, handig voor onderweg! Perfect dat je geen gedoe hebt met het gebruiken van verschillende flessen warm en koud water om voeding te bereiden, of dat je lang moet wachten totdat de flesvoeding gereed is. Ideaal met een hongerig kindje.