De Quut speelmat is anders dan andere speelmatten dankzij haar multifunctionaliteit, vorm en kleuren. De Quut speelmat heeft 4 mogelijke opstellingen en groeit mee met het kind tijdens de verschillende fasen van de ontwikkeling. Gebruik hem vlak met een groot speeloppervlak voor het oefenen van buikligging, kruipen en eerste stapjes. Het wolkje middenin kan worden rechtgezet voor extra speelplezier. Of creëer een theater of decor door het bovenste deel van de mat tegen de muur te vouwen. Of plaats ‘m in een hoek en creëer een knus lees- of speelhoekje.

De Quut speelmat groeit met je kindje mee

Met de rustgevende en subtiele kleuren, en de leuke poëtische vorm breng je een speels, kindvriendelijk en toch stijlvol accessoire in je leefruimte. Vrolijk de speelruimte van je kleintje op, en houd het zacht en veilig. De Quut speelmat groeit mee met je kindje dankzij de verschillende functionaliteiten. Van een stevig, doch comfortabel oppervlak voor het oefenen van kruipen, naar een veilige ondergrond voor de eerste stapjes, tot een gezellig leeshoekje of klein theater. Om het even welke mijlpaal, de Quut speelmat vormt het ideale decor voor het creëren van onvergetelijke herinneringen.

Luxe zachte speelmat, met 4 mogelijke opstellingen, past zich aan in functie van de fasen in de ontwikkeling van je kind. Volledig waterproof waardoor deze speelmatten hygiënisch zijn (geen absorptie van vloeistoffen). Eenvoudig schoon te maken: een vochtige doek en milde zeep volstaat. Niet-toxisch. Waterafstotend. Bestaat uit 10 stukken in handige doos.
Afmetingen: 175 x 145 cm en 12 mm dik
Materiaal: EVA schuim
Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren: 145 x 175 cm Dusty Blue, Pearl Grey en 145 x 90 cm Blush Rose, Dusty Blue, Pearl Grey

EVA Foam is een uiterst kindvriendelijk materiaal. Het vormt een zachte ondergrond, is vochtbestendig en warmte-isolerend (NEEN tegen koude vloeren!). Kindjes kunnen dus veilig en comfortabel op de grond spelen. Bovendien kan je het materiaal eenvoudig onderhouden door af en toe te reinigen met water en milde zeep. EVA is een zacht schuim met een gesloten celstructuur en absorbeert dus geen vocht. Super hygiënisch.

Adviesverkoopprijs € large 109,95, small € 79,95

Meer informatie vind je op de site van Quut

Juryrapport Quut speelmat van Manchild

Een goed design en de mogelijkheid om dit kleed op diverse manieren lang te gebruiken. Ideaal voor gebruik op de harde vloeren die je tegenwoordig in veel huizen vindt. Fijn kleed dat kinderen veel ruimte biedt voor die o zo belangrijke motorische ontwikkeling, oordeelt de vakjury.