Kinderen genieten met dit kinderzitje, gemaakt in Nederland, van extra veel comfort. De hoge leuning ondersteunt de rug optimaal en is gemaakt van mesh, wat aangenaam is op warmere dagen. Bij regen droogt de zitting daardoor sneller. Met veilige vijfpuntsgordel en automatisch verstelbare gordelhoogte.

Qibbel air fietsstoeltje

Qibbel Air is comfortabel, luchtig en ademend

Qibbel legt de lat hoog met haar nieuwe achterzitje, de Qibbel Air. Dit model is comfortabel met een rugleuning van netbespanning. De hoge leuning ondersteunt de rug optimaal en is luchtig en ademend. Deze is namelijk gemaakt van netbespanning (mesh), wat aangenaam is op warmere dagen waarop ventilatie welkom is. Bij regen is het hoge ventilatiegehalte eveneens prettig, want dan droogt de zitting sneller. De leuning van mesh is slijtvast en gaat zodoende langer mee.

Qibbel air

Qibbel air stoeltje is veilig

De Qibbel Air staat ook bekend als veilig kinderzitje. Het model voldoet aan de EN 14344-norm en is geschikt voor kinderen van ongeveer 9 maanden tot 6 jaar. Het gewicht dat het maximaal aankan is 22 kilogram. De Qibbel Air zelf weegt slechts 2,5 kilogram en is daarmee het lichtste achterzitje op de markt.

Het stoeltje heeft een veilige vijfpuntsgordel en het verstellen van de gordel gaat automatisch. De gordelhoogte past zich automatisch aan de grootte van het kind aan. Dat is handig voor bij groei of als er verschillende kinderen mee worden vervoerd. Ook kun je de voetsteunen aanpassen – zonder te graaien in een gereedschapskist.

Eenvoudig te installeren

Het achterzitje wordt kant en klaar geleverd en kan uit de doos direct op de fiets gemonteerd worden. Het zitje is zeer snel en eenvoudig met de hand op de bagagedrager te monteren. De brede vertanding van de bevestiging zorgt ervoor dat de klem snel in- en uitgedraaid kan worden. Met de ontgrendeling aan de achterkant van de bevestiging kan het zitje ook makkelijk gedemonteerd worden.

Adviesverkoopprijs 89,95 euro

Meer informatie vind je op de site van Qibbel

Qibbel Air