Innovatief, omdat dit de eerste ergonomische fullbuckle draagzak is, die je van tevoren kunt omdoen voordat de baby in de draagzak gaat. Er hoeven geen gespen worden vastgeklikt op lastige plekken, dat geeft jou als ouder een veilig gevoel. De Primeo is compact op te vouwen en neem je heel eenvoudig mee in je luiertas of handtas.
Het op maat maken van de draagzak gaat met één soepele beweging, door de perfecte plek van de gesp op de tailleband. De draagzak is geschikt voor baby’s tot maat 74/80.

Primeo, Hoppediz

De eerste fullbuckle draagzak

De draagzak van Primeo biedt diverse voordelen

Primeo, Hoppediz

In het bos der draagzakken, gaat er vanaf nu ééntje oplichten, onze Primeo. De eerste fullbuckle draagzak, die zo eenvoudig in gebruik is dat iedere ouder de Primeo kan gebruiken. Maar ook aan comfort van zowel ouder als baby is gedacht. De Primeo is geschikt vanaf de geboorte.
Onze Primeo is de eerste fullbuckle draagzak, waarvan je de gespen al kunt vastklikken en dan pas omdoet, zonder dat je kindje erin zit. Dit geeft jou een veilig gevoel. De Primeo is handig als je op stap wilt, je hoeft niet buiten zonder jas, in weer en wind, de draagzak om te doen, en dan moet je kindje er ook nog in! Nu kun je thuis je Primeo omdoen, jas aan en op weg.

De speciale gespen van de schouderbanden zijn op de perfecte plek op de tailleband vastgezet. Deze specifieke plaats biedt diverse voordelen:

  • Ouders kunnen eenvoudig zelf afstellen.
  • De ouder hoeft niet later op een moeilijk bereikbare plek, gespen opnieuw af te stellen.
  • Geen snijdende banden in de oksel of in de zij.
  • Geschikt voor iedere lichaamsbouw.
  • De perfecte draagzak voor ouders met spierspanningsproblemen, zoals reuma of hypermobiliteit.
  • Geen onnodige druk op de rug van de baby, omdat er geen gespen aan het rugpand bevestigd zijn.
  • Een betere kanteling van het bekken is mogelijk en de zo gewenste heup-spreidhouding gegarandeerd.
Primeo, Hoppediz

100% biologisch katoen

Primeo, Hoppediz

Voor de Primeo wordt Jacquard geweven draagdoekenstof gebruikt, gemaakt van 100% biologisch katoen. Jacquard rekt niet horizontaal of verticaal, maar wel diagonaal, waardoor deze meer steun geeft aan de allerkleinsten. Maar ook is Jacquard minder warm en ademt beter dan bijvoorbeeld jersey stoffen.

Het omdoen van de draagzak is heel eenvoudig. Zet de schouderbanden in lange stand door de schouderbanden te verlengen op de tailleband en doe ze om. Breng je kindje op boerhoogte op de schouder en laat je kindje langzaam en voorzichtig in de draagzak zakken. Span de schouderbanden aan en je kunt op weg.

Adviesverkoopprijs 79 euro

Meer informatie vind je op de site van Hoppediz

Juryrapport Primeo Draagzak, Hoppediz

Een groot voordeel van de Primeo Draagzak is dat die van tevoren om kan worden gedaan voordat de baby in de draagzak gaat. De ergonomische fullbuckle draagzak is snel om te doen en gebruiksvriendelijk dankzij gespen op bereikbare plaatsen. De Primeo gemaakt van bio-katoen, is compact op te vouwen en mee te nemen.