Cybex, Priam

De nieuwe Priam uit de CYBEX Platinum range heeft een compleet nieuw design gekregen. Esthetische lijnvoering en hoogwaardige materialen zorgen voor een luxe en elegante look. Het frame is naast zwart en chroom nu ook verkrijgbaar in rose gold. De duwstang en het harnasje hebben een nieuw ontwerp gekregen. De Lux Carry Cot heeft twee vensters: een panorama en een sky window voor een goed zicht en het houdt ook de baby lekker koel. De binnenvoering is gemaakt van 100% katoen en de Priam heeft een zacht memory foam matras voor prima comfort. De Priam kan gebruikt worden met de nieuwe Light Cot, die met frame en al kan worden opgevouwen.

Elegante verschijning

De Cybex Platinum Priam is elegant, gemaakt van hoogwaardige materialen en tot in de kleinste details prachtig afgewerkt. De twee geïntegreerde vensters zorgen voor een goed zicht tijdens de wandeling. Het zorgt er ook voor dat kindjes het niet te warm krijgen op zonnige dagen. De bekleding is gemaakt van 100% katoen en het matras is gevuld met comfortabel ‘memory foam’. De draagbeugel is geïntegreerd in de bovenzijde van de Lux Carry Cot.

Cybes Priam

Frame naar keuze

Ouders kunnen kiezen uit de kleur van het frame: rose gold, zwart of chroom en de kleuren van het zitje. Het is ook mogelijk uit de individuele fashioncollectie een keuze te maken. Een zonnekap zit er standaard bij. Naast de Lux Carry Cot en Lux Seat, die zowel voor als achterwaarts kunnen worden gebruikt kan het reissysteem compleet worden gemaakt met een Cybex autostoeltje of Lite Cot. De Lite Cot kan worden gebruikt totdat het kindje ongeveer vier jaar oud is.

De Cybex Platinum Priam kan met één hand compact worden opgevouwen.

Verkoopadviesprijs:
Lux Seat en frame vanaf 929,90 euro
Lux Cot vanaf 329,95 euro
Lite Cot vanaf 149,95 euro

Meer informatie vind je op de site van Cybex