Philips Avent Anti Colic voedingsfles

De Philips Avent Anti-Colic voedingsfles is ontwikkeld om darmkrampjes, reflux en boertjes te verminderen. Het unieke Airfree ventiel zorgt voor minder luchttoevoer tijdens het drinken. De speen blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat de baby op een natuurlijke manier rechtop gevoed kan worden.

Minder darmkrampjes en reflux met Philips Avent Anti-Colic

Als je baby minder lucht binnenkrijgt, kan dat veelvoorkomende voedingsproblemen verminderen, zoals darmkrampjes, reflux en winderigheid. De speen blijft door het Airfree ventiel vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je baby op een natuurlijke manier rechtop gevoed kan worden. Dit kan luchtinname en reflux verminderen en het voeden voor jou en je kleintje comfortabeler maken. Kortom, De Philips Avent Anti-Colic voedingsfles houdt de melk binnen en de lucht buiten!

Eenvoudig in het gebruik

De voedingsfles is zeer eenvoudig in gebruik. Vul de f les met melk, plaats het AirFree-ventiel op de schroefring en draai de spee n vast. Houd de fles even scheef om de speen te vullen en je bent klaar. Zorg er tijdens het voeden voor dat het AirFree-ventiel bovenop blijft. De sp een blijft vol melk zitten, zelfs in horizontale stand, zodat je je baby oo k kunt voeden als hij rechtop zit. Het AirFree-ventiel is ook los verkrijgb aar en kan eenvoudig worden bevestigd aan elke Philips Avent Anti-Colic en Philips Avent Classic+ voedingsfles. Ook schoonmaken is kinderspel, want de brede hals bovendien hoef je maar een paar onderdelen te reinigen. De Philips Avent Anti-Colic voedingsfles is verkrijgbaar in verschillende formaten vanaf 0M+.

Philips Avent

Verkoopadviesprijs 7,49 euro

Meer informatie vind je op de site van Philips Avent