Vanaf 12 december staan op www.babyinnovationaward.nl de digitale stembussen klaar voor stemmend Nederland. Welke producten worden de meest innovatieve babyproducten van het jaar 2017? Op de Negenmaandenbeurs in februari is het bekend.

Technisch en praktisch

Een vakjury nomineerde de producten en nu is het aan de (aanstaande) vaders, moeders, opa’s en oma’s om mee te bepalen welke producten er echt uitspringen. Men kan tot
1 februari stemmen in de categoriën: Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decorations en Toys & Gifts. Het meest duurzame product krijgt bovendien een speciale Green Award.

Initiatiefnemer van de verkiezing Carola Siksma-Ruiters ziet opvallend veel technische snufjes dit jaar, maar ook veel praktische producten die een oplossing bieden voor problemen waar zwangere moeders mee te maken hebben. Op het gebied van veiligheid blijven de producten ook steeds innoveren, goed om te zien, want veiligheid is natuurlijk heel belangrijk.

En de winnaar is…

De stemmen van de vakjury, de online stemmers en een Mama Jurydag in januari bepalen samen wie de winnaars worden. Deze worden bekendgemaakt op de eerste dag van de Negenmaandenbeurs (22 t/m 26 februari 2017). Daar zijn bovendien weer álle genomineerde producten te zien op het Baby Innovatie Plein.

Over Baby Innovation Award

De Baby Innovation Award is een initiatief van het vakblad Babywereld en consumentenplatform Babystuf.nl in samenwerking met de Negenmaandenbeurs en fabulous mama & family.