De AeroSleep babymonitor en HD camera in 1 pakket waken samen met jou over je kindje. Realtime en nauwkeurig. Heerlijk slapen. Voor jou en je kleintje. Monitort ademhalingsbewegingen, temperatuur, positie en meer. Ontvang realtime een melding wanneer je kindje jou nodig heeft. Camera met haarscherp breedbeeld, ook in het donker. Met 2 way talk: spreken en luisteren met je kleintje. Ontdek in de OYO app of je kindje lekker slaapt. Innovatieve technologie in een uniek design en eenvoudig in gebruik.

Realtime peace of mind

De OYO smart baby monitor waakt bij elk slaapje mee over je kind. Hij volgt ademhalingsbewegingen, temperatuur, de positie van je kindje en nog zoveel meer. Dit zie je altijd en overal realtime in de OYO app. Geniet intussen zelf van een dutje of plan wat me-time! De OYO Monitor geeft je een melding als je kindje jou nodig heeft. De HD camera toont jouw favoriet zowel ’s nachts als overdag haarscherp in beeld. Via de OYO app kijk, luister en praat je met je kind vanuit elke kamer van het huis. Zoveel technologie, zo eenvoudig in gebruik.

Nap time is your happy hour! Geniet rustig van je film, boek of dutje terwijl je baby slaapt.
De OYO Monitor houdt je kleintje mee in de gaten. Als je kind jou nodig heeft, meldt OYO jou dat meteen. Ook als je smartphone op stil staat!

Hightech in mensentaal. Alle informatie in 1 app, volledig dummy-proof! Om jou overal snel te melden wanneer je kindje jou nodig heeft, gebruikt OYO de allernieuwste bluetooth-technologie. Met zijn infrarood-temperatuursensor en innovatieve bewegingssensoren monitort hij jouw kindje bijzonder nauwkeurig. De monitor laadt snel en draadloos op. Altijd klaar voor het volgende slaapje! Geavanceerde technologie in een verfijnd design.

Meten = weten. Via de OYO app heb jij jarenlang elk slaapje de vinger aan de pols. Slaapt je kindje goed? In een veilige slaappositie? Niet te warm of te koud? De antwoorden zie je realtime op je smartphone dankzij het monitoren van: ademhalingsbewegingen, temperatuur, positie van je kindje en activiteitsniveau.

In elke kamer je kindje dichtbij. De OYO HD camera toont jouw kindje op elk moment haarscherp, óók in het donker. Met de heldere two-way audio hoor jij elke “uh”, “ah” of “pffeh” én sus je via de app jouw kleintje terug in slaap.

Adviesverkoopprijs € 329,95 euro

Meer informatie vind je op de site van Aerosleep 

Juryrapport OYO smart monitor + camera van Aerosleep

Echt een product voor de moderne ouder die graag werkt met smart-techniek en apps, vindt de jury. Dit product registreert veel: van ademhalingsbeweging, temperatuur tot positie van het kindje in het bedje. Via de toegankelijke app houden ouders een vinger aan de pols en worden gegevens geregistreerd.