Opvouwbare badjes zijn al een bekend product, maar dit badje is anders dan de andere. Het innovatieve zit ‘m in het antislip-steuntje, waardoor je dit badje al kunt gebruiken vanaf de geboorte. Dat is nieuw! De zijden van dit bad zijn schuin, waardoor een pasgeboren baby comfortabel ligt, en dankzij het antislip-steuntje niet onderuit gaat. Als je kindje wat groter is, neemt het plaats aan de andere kant van het badje, en kan je het zo nog verder doorgebruiken!

OXO tot 2-in1 opvouwbaar badje, Oxo Tot

OXO Tot is een must-have in elke badkamer

OXO Tot 2- in 1 opvouwbaar badje, Oxo Tot
OXO Tot 2- in 1 opvouwbaar badje, Oxo Tot

Dit opvouwbaar badje van OXO Tot is een must-have in elke badkamer. Je kindje kan comfortabel in het water spelen in dit veilige antislip bad, en je kan het badje na gebruik simpelweg opvouwen en compact opbergen aan de meegeleverde haak! Je kan het badje gebruiken vanaf de geboorte dankzij de schuine, zachte zijde. Als je kindje wat groter is, kan het plaats nemen aan de andere kant van het badje voor nog meer speelplezier! Je zet het badje simpelweg in je eigen bad of de douche en je bespaart op die manier ook nog eens erg veel water. Niets dan pluspunten aan dit opvouwbare badje van OXO Tot.

De pluspunten aan dit opvouwbare badje van OXO Tot

  • Bruikbaar vanaf de geboorte tot 18 maanden
  • Schuine wanden in antislip voor meerdere posities
  • Makkelijk leegmaken dankzij dubbele afvoer
  • Draaibare haak om makkelijk op te bergen
  • Plat opvouwbaar voor compact opbergen
  • Steuntje helpt om je kindje comfortabel te doen zitten

Adviesverkoopprijs 69,90 euro

Meer informatie vind je op de site van Oxo Tot

OXO Tot 2- in 1 opvouwbaar badje, Oxo Tot

Juryrapport OXO Tot 2-in-1 opvouwbaar badje

De OXO Tot 2-in-1 heeft een innovatief antislip-steuntje dat ervoor zorgt dat de baby niet onderuit kan glijden. Met de schuine, zachte zijden is het badje al vanaf de geboorte te gebruiken. De OXO Tot 2-in-1 is plat op te vouwen en compact op te bergen.