Dit lakentje heeft een gedeelte van elastische tricot stof dat zorgt voor een diepe druksensatie op het bovenlichaam, dit helpt kindjes ontspannen. Het lakentje wordt veilig met klittenband onder en een rits aan de zijkant van het matras vastgemaakt zodat het lakentje niet kan losraken. De baby kan niet verstrengeld raken of eronder komen. Met slechts één handeling, het sluiten van de rits, stop je de baby in.

Nunki

Ideaal voor onrustige slapertjes

Instoppen volgens de richtlijnen is heel makkelijk gezegd, maar als je een onrustige baby hebt die beweeglijk is op de arm dan is het lakentje binnen een seconde los en lukt het niet om je baby de geborgenheid te geven van strak instoppen. Je baby houdt zich wakker door telkens met zijn armpjes naar zijn gezicht toe te gaan.
Het lakentje van Fedde en Kees zorgt ervoor dat het lakentje altijd ingestopt zit, het kan simpelweg niet losraken.

Een belangrijk bijkomend voordeel is, dat iedereen die je baby naar bed brengt (of dit nu papa, oma of de oppas is) je baby op dezelfde manier instopt. Het lakentje geeft je baby een geborgen gevoel waardoor hij zich beter kan ontspannen. Daarnaast is het veiliger dan de ‘gewone’ lakentjes doordat je baby niet verstrikt of eronder kan raken. Door de werking van de stof ervaart je baby alsof je met je hand op zijn borstje ligt. Met één handeling stop je de baby in en altijd op dezelfde manier.

Nunki

Ontworpen uit eigen ervaring

Dit product van Fedde&Kees is ontstaan uit ervaring, uniek in zijn werking en brengt het plezier van het naar bed brengen weer terug. Het helpt je baby in slaap te komen, te blijven en snel weer in slaap te krijgen. En als de baby slaapt, slaapt de ouder ook!

Verkoopadviesprijs: Nunki wiegmaat: 70 euro, Nunki ledikantmaat 80 euro.

Vanaf 1 december is de site klaar en vind je meer informatie op Fedde&Kees