De Nuna SWIV is de eerste kinderwagen die zijwaarts kan bewegen. Een simpele klik op de hendel knop ontgrendelt de 360° draaibare wielen – de dagen van ingewikkeld manoeuvreren in krappe mensenmassa’s of liften zijn voorbij. Als je de knop loslaat en rechtdoor rijdt, wordt de automatische achterwielvergrendeling geactiveerd zodra de 360-functie niet langer nodig is. Carbonpoten houden de kinderwagen licht van gewicht en zorgen voor een soepele rit.Voordelen Nuna SWIV

De compacte premium kinderwagen is uitgerust met een stoel die naar beide kanten gericht is, zodat de baby naar zijn ouders kan kijken of de wereld aan zich voorbij kan zien gaan. Hij kan gemakkelijk met één hand worden opgevouwen, ongeacht in welke richting de stoel is gericht, en staat op zichzelf zodra hij is opgevouwen. Voor de allerkleinsten is hij geschikt voor het Travel System en kan hij worden gecombineerd met de LYTL – of CARI next-reiswieg of een ander Nuna-autostoeltje.

Een grote boodschappenmand met extra hoge zijpanelen biedt ruimte voor boodschappen en alles wat gezinnen nodig hebben tijdens hun reis. De luxe duwstang met kunstleeraccenten en het afneembare stuur geven stijl aan elke wandeling.

Maximaal comfort

Maar de SWIV is niet alleen praktisch voor ouders, het allerbelangrijkste: hij biedt maximaal comfort voor de baby. Het all-season zitje houdt de baby in de winter warm dankzij een pluchen inzetstuk van merinowol en Tencel. In de zomer kan het inzetstuk worden verwijderd en kan de zitting eenvoudig worden omgebouwd tot luchtig gaas. De uitschuifbare, waterafstotende UPF 50+ luifel is voorzien van gaasvensters voor perfecte ventilatie en ritssluitingen om ongestoord dutjes mogelijk te maken.

De rugleuning met 3 standen omvat een vlakke ligpositie voor pasgeborenen en een rechtopstaande positie voor oudere kinderen, waardoor te allen tijde een comfortabele positie wordt gegarandeerd.

Adviesverkoopprijs € 899,-

Meer informatie vind je op de site van Nuna baby

Nuna SWIV

Reactie van de vakjury:

De grootste innovatie aan deze kinderwagen is de mogelijkheid om zijwaarts te bewegen als je de knop indrukt en de poten van carbon. Dat maakt de nuna SWIV zeer wendbaar en licht.