Nuna PIPA urbn is de eerste baby-autostoel die met Isofix vastgezet kan worden zonder gebruik van een base. De geïntegreerde Isofix-bevestiging zorgt voor extra veilige installatie in je auto, een taxi of een deelauto. Hij is superlicht, slechts 3,4 kg (zonder zonnekap en verkleiner) en voorzien van het iconische Nuna droomdekentje voor comfortabele privacy voor je kleintje.

Nuna PIPA urbn is innovatief

De PIPA urbn geeft de toekomst van reizen met baby’s een nieuwe richting. Deze innovatieve, ultra lichtgewicht baby-autostoel weegt slechts 3,4 kg* en wordt met een geavanceerd Isofix systeem gemonteerd of gewoon met de autogordel. Deze revolutionaire, installeren-zonder-base mogelijkheid is geïntegreerd in de autostoel. Hiermee installeer je superveilig in je auto, een taxi, een huur- of deelauto. PIPA urbn ontgrendel je met één hand en kun je ook op een kinderwagen gebruiken. Uiteraard inclusief Nuna’s iconische droomdekentje voor ultieme privacy – zodat jij en je baby met alle comfort door het moderne leven kunnen.

*zonder zonnekap en verkleiner

Licht en veerkrachtig

Gemaakt van extra licht en veerkrachtig AeroflexTM schuim voor optimale veiligheid. De verkleiner is gemaakt van natuurlijke Merino wol en van TENCEL-vezels voor optimaal comfort.
Geschikt voor baby’s van 40-75 cm of een maximum gewicht van 13kg.

Adviesverkoopprijs € 399,-

Meer informatie vind je op de site van Nuna PIPA

Reactie van de vakjury:
Het standaard gewicht van een autostoeltje ligt tussen de 4,5 en 5 kilo, deze weegt maar 3,5 kilo en maakt deze lichtgewicht en dat is een groot voordeel. De geintegreerde Isofix-bevestiging maakt het mogelijk dat je dit stoeltje in alle auto’s met Isofix kunt gebruiken, ideaal, vond de vakjury.