genomineerden baby innovation award 2021

Zwangerschap, bevalling en moederschap vragen in deze tijden aanpassingen van ouders. We wandelen ons suf, zoeken naar alternatieven om te sporten en vertoeven meer dan ooit in huis maar willen toch in verbinding staan met de mensen om ons heen. Deze door de vakjury gekozen innovaties 2021 zijn een afspiegeling van wat moderne ouders met een baby wensen!

Wat te denken van een multisport kinderwagen waarmee je kunt joggen, rennen, fietsen of skiën? Of een campingbedje dat gebruik heeft gemaakt van luchtvaarttechnologie qua materiaal en opvouwmechanisme? Of een ergonomische kinderdrager? Of een borstkolf die handsfree werkt en in een voedingsbh kan worden gedragen? En dan hebben we nog een babymonitor met camera die ademhalingsbeweging, temperatuur en positie van de kleine registreert en werkt met een handige app. Voor kleinbehuisden is er een slim meegroei- en stapelbed ineen en een vernuftige wipstoel die je snel omtovert in een schommelstoeltje.
Dit zijn maar enkele voorbeelden van geweldige uitvindingen die het leven van jonge ouders een stuk makkelijker maken.

Nominaties en vervolg verkiezing

In totaal werden door de vakjury 23 nominaties toegekend. Daarnaast ontvingen 3 producten een nominatie voor de Green Award en 4 voor de Design Award. Op 12 mei vindt de Mama Jurydag plaats waar genomineerden hun product live zullen demonstreren aan geïnteresseerde moeders. Zij bepalen samen met de punten van de vakjury de winnaars van de Categorie Awards. Vanaf 24 mei kan er online door consumenten worden gestemd voor de Negenmaandenbeurs Consumer Award.

Uitreiking awards

De uitreiking van de awards vindt plaats op de eerste dag van de Amsterdam Baby Week van de Negenmaandenbeurs. Bekijk meer informatie over alle genomineerden.

Voor het eenvoudig downloaden van beeldmateriaal kijk op Persbeeldwinkel