Nimbel is een comfortabele draagzak die rug en schouders niet belast. De enige drager met gepatenteerde Exoframe Technology. De belangrijkste voordelen zijn: 1. Licht en pijnloos dragen, het gewicht van je kind wordt overgebracht naar je heupen in plaats van naar je rug en schouders. 2. Veiliger en makkelijker: door een stevige voorgevormde zitting. 3. Ergonomische rugsteun: stabilisatie voor wervelkolom en heupen.

 

nimbel carrier

De draagzak opnieuw uitgevonden

We houden onze kinderen dichtbij als ze troost nodig hebben. Daarom houden wij van draagzakken; ze geven comfort, stimuleren de binding en geven je een grote bewegingsvrijheid. Maar met de huidige dragers op de markt ervaren veel mensen een fysieke belasting van hun rug en schouders nadat ze hun kinderen een tijdje hebben gedragen. Dit is precies wat NIMBEL motiveerde om een ​​reis van drie jaar te maken om de draagzak volledig opnieuw uit te vinden. We hebben ontwerpers, fysiotherapeuten en ingenieurs betrokken bij de ontwikkeling van ons unieke product waarmee je langer comfortabel kunt dragen; ’s werelds eerste supercomfortabele draagzak met Exoframe-technologie.

NIMBEL drager met Exoframe technologie

NIMBEL is gemaakt uit een textiellichaam met een geïntegreerde lichte en sterke bovenbouw. Deze Exofame is gemaakt uit verschillende metalen en plastic onderdelen die kunnen scharnieren en buigen om op het (veranderende) lichaam van de baby en de verzorger te passen en te ondersteunen.

Dit Exoframe heeft 3 unieke eigenschappen:

  1. De balken brengen het gewicht van het kind over op uw heupen en maken de schouderbanden los. Geen ongemak meer in uw rug en schouders.
  2. Het product heeft een stevig, voorgevormd zitje om je baby te ondersteunen. Je baby in en bij ons vervoeren was nog nooit zo eenvoudig en veilig.
  3. Je wervelkolom en heupen worden gestabiliseerd wat resulteert in een ongeëvenaard draagcomfort.

Drager die je lang kunt gebruiken

Door de grote gewichtsverdeling is de drager langer te gebruiken dan welke andere drager dan ook; van pasgeboren tot peuter (3,5-25kg). Een kindje kan op je buik en rug gedragen worden, maar ook naar de wereld gericht is mogelijk. Het stoffen babyzakje kan zowel in de breedte als in de lengte worden aangepast om bij je opgroeiende baby te passen en de perfecte ergonomische M-vorm voor de heupen van je baby te creëren. Ter bescherming tegen de elementen wordt er een zonnekap meegeleverd (SPF 50+).

NIMBEL maakt gebruik van een magnetische gesp voor gemakkelijke sluiting en we hebben onze eigen mechanische taillebandgesp ontworpen voor een supersoepele aanpassing van de riem. Al onze stoffen en schuimen zijn zeer goed ademend, OEKO-TEX goedgekeurd en waar mogelijk gemaakt van gerecyclede materialen.

Adviesverkoopprijs € 379,-

Meer informatie vind je op de site van Nimbel
Lees ook de starterstory

Reactie van de vakjury:

Een compleet nieuwe kijk op het dragen! Uniek is het Exoframe dat het dragen lichter maakt. Mooi ontwerp en goed samengesteld van lichte materialen. Modulair opgebouwd, alle onderdelen zijn vervangbaar en NIMBEL is gemaakt van gerecyclede materialen.