De hoeken van deze speciale badcape zijn gemaakt van zachte hydrofiele stof waar je je handen in kunt schuiven. Zo kun je met beide handen heel goed tussen de huidplooitjes drogen. Heel fijn hierbij is dat je baby tijdens het afdrogen omhuld is met lekker warme badstof wat je op een hele natuurlijke manier controle op je beweeglijke baby geeft. Nifty ontwikkelde eerder de Baby Shower Glove en de Handsfree Badcape. Alles voor een bijzonder baddermoment met je baby.

Badcape uitzoeken

Het kiezen van badcapes lijkt misschien gemakkelijk, maar vergis je niet! Het hebben van een fijne badcape is waarschijnlijk belangrijker dan je denkt. Je gebruikt een badcape (bijna) dagelijks en daarom is het belangrijk dat de babybadcape voldoet aan al je eisen. De 2-in-1 badcape is zeker een goede badcape om aan je collectie toe te voegen.

Hoe werkt de 2-in-1 badcape van Nifty?

De 2-in-1 badcape van 100x100cm werkt hetzelfde als een standaard badcape van badstof, maar dan met een extra handig element. De badcape bevat namelijk twee ‘zakken’ van hydrofiel waar je je handen in kunt stoppen. Hiermee kun je de huid tussen de huidplooitjes goed droog maken terwijl je baby lekker warm blijft dankzij de badstof. Dit 2-in-1 element is niet alleen fijn voor je baby, maar ook handig voor jezelf! De 2-in-1 badcape heeft daarnaast net als de handsfree badcape een capuchon en een lus om de badcape op te hangen.

Adviesverkoopprijs € 34,95

Meer informatie vind je op de site van Nifty

Reactie van de vakjury:

Goed idee om de functie van een badcape te vergroten met de ‘ingebouwde’ washandjes. Ook de moeilijke delen van het babylichaampje, zoals de plooitjes kunnen zo goed worden afgedroogd.