Heel blij zijn wij dat we onze nieuwe en enthousiaste mediapartner voor de verkiezing bekend kunnen maken:

Mama Media Group met de titels Fabulous Mama en het online platform Mama en Zo!

Als gevolg hiervan:

  • Zal Mama Media Group in de vakjury zitting nemen.
  • Zullen ze hun titels en platforms inzetten voor meer exposure voor deze verkiezing en het genereren van online stemmen.
  • Wordt er een mooi prijzenpakket ter beschikking gesteld voor de winnaars van deze verkiezing.
  • Zullen ze samen met onze organisatie de Mama jurydag organiseren in januari met de daaraan verbonden consumentenprijs.

Inschrijven kan nog tot en met donderdag 30 oktober a.s. via www.babyinnovationaward.nl

Mama Media Group (MMG)

Mama Media Group is een multimediale uitgeverij met meerdere print- en onlinetitels op mamagebied. Deze titels vormen samen het grootste jongegezinnenplatform in Nederland. MMG wil informeren, inspireren en entertainen, en richt zich op zwangere vrouwen en moeders met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

MMG heeft een team met ruim 10 jaar ervaring in de jongegezinnenmarkt en bereikt met het magazine Fabulous mama, JM voor Ouders en de onlinetitels mamaenzo.nl, fabulousmama.nl, babybrabbel.nl, jmouders.nl en gezinopvakantie.nl maandelijks 1.300.000 moeders.

Mama en Zo

Mama en Zo is de grootste online community in Nederland voor zwangere vrouwen en mama’s met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Al jaren is Mama en Zo een online ontmoetingsplaats voor iedere mama. Naast informatieve artikelen, wordt er op Mama en Zo veel aandacht besteed aan testpanels, deskundigen, tools, blogs en themapagina’s.
logo_apr2014

Fabulous mama

Fabulous mama is een mooi, sprankelend maandblad vol herkenbare verhalen van (bekende en onbekende) mama’s en inspirerende lifestyle-reportages. Daarnaast brengt Fabulous mama een uitgebreide mix aan onderwerpen zoals mode, beauty, wonen, reizen, culinair, baby & kids, uitgaan, hotspots en alles waar de moeder van vandaag zich mee bezighoudt.

Logo fab mama def sept 2014 roze