Eén roterende base. Vier manieren om te rijden. BASE next biedt ultieme flexibiliteit en is geschikt voor: CARI Next, een reiswieg die in de auto gebruikt kan worden, PIPA next, ons lichtste baby autostoeltje, ARRA Next, een bekroonde baby autostoel, TODL next, een strak vormgegeven stoel die met je kindje meegroeit van pasgeborene tot peuter. Kortom: langer plezier van een duurzame aanschaf.

Next base Systeem, Nuna

Het Nuna NEXT system is uitwisselbaar

Het Nuna NEXT-systeem biedt ultieme flexibiliteit met vier oplossingen voor de eerste vier jaar, waarbij handig één base wordt gebruikt voor alle compatibele producten. 360° draaien om eenvoudig het gordeltje vast te maken en installatie van het NEXT-systeem met slechts één klik. True lock installatietechnologie zorgt voor een snelle, eenvoudige en veilige installatie met behulp van de ISOFIX-ankerpunten van de auto. Met veiligheidsdisplay: gekleurde indicators bevestigen de juiste installatie van base en stoel. Geen ruimte voor twijfel. Indicators van de stabiliteitspoot, stoelbevestiging en stoelrotatie indicators worden afzonderlijk weergegeven in één eenvoudig display, waardoor installatie een makkie is.

Next base system
nuna next

Uniek systeem voor 4 autostoeltjes

Veerkrachtige, schokabsorberende kunststoffen verminderen de krachten en houden de baby veilig. Kreukelzone in de stabiliteitspoot absorbeert en minimaliseert de krachten op je baby. Terugslagbeugel zorgt voor extra ruimte voor de benen van je kindje. Op dit unieke systeem passen 4 autostoeltjes: PIPA, ARRA en twee nieuwe autostoelen: de CARI Next en de TODL.

Nuna Cari Next autostoel en reiswieg

De Nuna CARI is zowel als autostoel en als reiswieg (op het Nuna kinderwagen onderstel) te gebruiken zodat je baby kan doorslapen (beste positie voor de ruggengraat) terwijl ze volledig vlak en vastgegespt in de auto vervoerd kan worden. De gordels kunnen na de autorit weer weggestopt worden onder de bekleding. De licht gewicht en veerkrachtige kuip met geïntegreerd EPP schuim biedt maximale absorptie van de krachten bij een botsing. Bij de bekleding gebruikmakend van het beste natuurlijke GOTS  gecertificeerde organisch katoenen stoffen die je kleintje omringen met zachtheid. Voorzien van driepuntsgordel, UPF 50+ zonnekap, leather look handvat.

Nuna TODL Next autostoel

TODL Next autostoel is I-size veilig en geschikt van baby tot kleuter en heeft 3 diepe slaapstanden. Achterwaarts vervoer vanaf geboorte tot 105 cm. Voorwaarts vanaf 76-105cm en minder dan 19kg.

Adviesverkoopprijs Nuna Next:

  • Base € 199,-
  • Cari Next € 299,-
  • Pipa Next € 279,-
  • Ara Next € 279,-
  • Todl Next € 379,-

Meer informatie vind je op de site van Nuna

Next base system