Neo Print

Neo-Print is erin geslaagd de versleutelde gegevens van de 3D echo-machines die men in de echo-praktijken en ziekenhuizen gebruikt, te converteren naar data die opgeschoond en 3D geprint kunnen worden. Het resultaat is een prachtig, duurzaam driedimensionaal beeldje, een levenslang aandenken aan deze bijzondere tijd van de zwangerschap.

 

Permanent aandenken aan je zwangerschap

Wil je in het echt zien en voelen wie er groeit in je buik? Neo-Print is opgericht om ouders eerder kennis te laten maken met hun kind en om ze een beter en permanent aandenken aan die zo bijzondere tijd van de zwangerschap te bieden. Met de nieuwste 3D printtechnieken wordt een levensechte afbeelding van je kindje gemaakt: zo heb je een blijvende herinnering aan zowel de toekomst als de zwangerschap.

Neo print

Uniek en aangepast aan jouw wensen

Elke afbeelding is uniek en volledig aangepast aan je wensen, hierdoor is de prijs ook speciaal op maat. Om een indicatie te geven: standaard wit (synthetische polymeer) van wel 15 cm groot heb je al voor 250 euro. Gebruik je eigen 3D echo bestanden voor een levensechte weergave van elk gewenst beeld, bijvoorbeeld het gezichtje, een voetje of handje.

Je kiest zelf jouw levensechte afbeelding, het passende materiaal, de gewenste grootte (onder 5cm / tussen 5-10cm / tussen 10-15cm) en extra’s (eventueel omlijsting, houten frame, sokkel). Het is zelfs mogelijk om een afbeelding in een mooi sierraad te verwerken.

Adviesverkoopprijs: variabel van grootte en materiaal 150 -350 euro

Meer informatie vind je op de website van Neo Print