De stapelbijtringen van Moonkie zijn een innovatieve 2-in-1 oplossing. Ze doen dienst als bijtring en als stapelspeelgoed en bieden een unieke aanpak om de motorische vaardigheden te verbeteren. Met drie hardheidsschalen en op Montessori geïnspireerde ontwerpen zorgen deze ringen voor eindeloos entertainment en helpen ze bij de ontwikkeling van een baby. Deze dubbele functionaliteit onderscheidt Moonkie als een veelzijdige en innovatieve keuze voor ouders.Moonkie stapelbare bijtringen: een reis in de ontwikkeling en veiligheid van baby’s

Kijk met plezier hoe je kind zijn motorische vaardigheden ontwikkeld en het ongemak bij doorkomende tandjes verzacht met de multifunctionele ontworpen ringen van Moonkie.

Veiligheid boven alles

Moonkie beseft dat veiligheid van je baby voorop staat. De stapelbijtringen van Moonkie zijn zorgvuldig vervaardigd uit 100% voedselveilige siliconen, waardoor ze vrij zijn van schadelijke chemicaliën en zware metalen zoals BPA, PVC, ftalaten, cadmium en lood. We voldoen aan de Amerikaanse veiligheidsnormen die zijn opgesteld door CPSIA en de FDA. Met Moonkie geniet je van zorgeloos speelplezier met je kleintje.

Een veelzijdig 2-in-1 wonder

Moonkie Stapelbijtringen bieden een dubbele dosis plezier en dienen zowel als stapelspeelgoed als bijtringen. Met drie verschillende hardheidsschalen bieden deze ringen zachte verlichting in elke fase van het doorkomen van tandjes, terwijl ze de motorische vaardigheden van je baby stimuleren door middel van speelse stapelspellen. Het op Montessori geïnspireerde Scandinavische ontwerp heeft zeven unieke vormen die de ontwikkeling van motorische vaardigheden verbetert en creativiteit stimuleert.

Weinig onderhoud voor drukke ouders

Moonkie begrijpt de eisen van het moderne ouderschap. Daarom zijn de stapelbijtringen van Moonkie zo ontworpen dat ze moeiteloos schoon te maken zijn. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, kunnen regelmatig worden gewassen en zijn zelfs vaatwasmachinebestendig, wat ouders een gerust gevoel geeft. In een wereld waar veiligheid, creativiteit en betrokkenheid voorop staan, vormen de stapelbijtringen van Moonkie een baken van innovatie.

Adviesverkoopprijs € 16,95

Meer informatie vind je op de site van Moonkie

Reactie van de vakjury:

Leuk concept en goed over nagedacht met een diversiteit aan vormen van de ringen onderling. Nodigt uit om mee te spelen en heeft als bijkomend voordeel dat het helpt bij doorkomende tandjes.