Moonkie’s siliconen babyvoeding container herdefinieert veiligheid, duurzaamheid en gemak. Het is gemaakt van kleurrijke, semi-transparante 100% voedselveilige siliconen en onderscheidt zich op het gebied van veiligheid en duurzaamheid in vergelijking met plastic of glazen babyvoeding containers. Het garandeert 100% veiligheid, uitzonderlijke duurzaamheid en is bestand tegen aanzienlijke temperatuurschommelingen terwijl het onbreekbaar blijft.Voordelen van siliconen food containers

De siliconen babyvoedingcontainers van Moonkie zijn een innovatieve oplossing die is ontworpen om de veiligheid, het gemak en het plezier van babyvoeding te vergroten. Deze containers zijn gemaakt van 100% food-grade siliconen, waardoor ze vrij zijn van schadelijke stoffen zoals BPA, BPS, PVC, ftalaten, lood en latex.

Transparantie en duurzaam

In tegenstelling tot traditionele containers zijn Moonkie’s gemaakt van transparante siliconen van voedingskwaliteit, waarbij de helderheid van glas wordt gecombineerd met de duurzaamheid van siliconen. Je kunt de inhoud eenvoudig controleren zonder bang te zijn voor breuk.

Moeiteloos verwarmen

Deze containers zijn voorzien van stoomventilatiedeksels, zodat u gemakkelijk voedsel kunt opwarmen. Er zijn geen meerdere containers of magnetronbestendige deksels nodig: Moonkie vereenvoudigt het proces.

Lekvrije garantie

Moonkie zet een nieuwe standaard voor het voorkomen van morsen met luchtdichte, waterdichte en lekvrije deksels. De maaltijden van uw baby blijven vers en veilig, waardoor de smaak en voedingsstoffen behouden blijven.

Perfecte porties

De duidelijke schaalverdeling van 4oz elimineert giswerk en zorgt ervoor dat u de juiste portie voor uw opgroeiende baby serveert. Minimaliseer verspilling en maximaliseer de smaak. De meegeleverde kinderopvanglabels en een marker maken het gemakkelijk om de versheid en de inhoud van elke container te volgen.

Veelzijdig en gebruiksvriendelijk

De containers van Moonkie zijn vriezer-, magnetron- en vaatwasmachinebestendig, waardoor opslag, verwarming en serveren worden gestroomlijnd. Geniet van probleemloos voeren en opruimen.

Perfect voor onderweg

De siliconen babyvoedingcontainers van Moonkie zijn de ideale oplossing voor drukke ouders onderweg. Ze herdefiniëren de manier waarop je voedzame maaltijden aan je baby verstrekt, waar je ook bent, met minimale stress. Dit product combineert innovatie, veiligheid en gemak, waardoor zowel jij als je baby bij elke maaltijd een heerlijke ervaring hebben.

Adviesverkoopprijs € 37,95

Meer informatie vind je op de site van Moonkie

Reactie van de vakjury:

Mooi als vervanging voor glas, veilig en handig in gebruik en voor onderweg. Spoort ouders aan om zelf gezonde babyvoeding te maken. Mooie kleurstellingen.