Het design van de Moes speelproducten is ontworpen voor multifunctioneel gebruik. Er is geen handleiding, open ended play! Stimuleren creativiteit en motorische ontwikkeling. De kleuren spreken zowel ouders als kinderen aan. Het materiaal is zeer licht, zacht en tegelijk enorm stevig. Belangrijk aspect: kinderen kunnen zelf producten optillen, omdraaien etc. Moes legt de focus op de wereld om ons heen, de natuur!

Moes, play

Moes Play: een reis rond de wereld

Moes Play wil kinderen meeslepen in al het moois dat moeder aarde ons biedt. Ze nemen hen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door hun eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken we ze doelpubliek nauw in deze fase van ontwerp. Kinderen zijn ongelooflijk creatief, en samen met hen krijgen de producten hun definitieve vorm. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play. 

Moes Sealife
Moes Sealife
moes play

Tijdloze designs bij MOES Play

Moes Play maakt gebruik van tijdloze designs die passen in elk interieur. Op die manier maken ze niet enkel het kind, maar ook de ouders blij. Bovendien stimuleert dit de spontaniteit van het spelen. De producten kunnen steeds kunnen blijven staan in de ruimte en zijn meteen klaar voor gebruik. Een thuis met kinderen moet uiteindelijk gekenmerkt worden door hun aanwezigheid. Laat die MOES dus maar rondslingeren!

Samenspelen met MOES

De producten van MOES stimuleren niet enkel de motoriek en creativiteit, ze nodigen ook uit tot samenspel. Dit vinden ze van cruciaal belang! Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma en opa, plezier en onvergetelijke momenten beleven. Bovendien zijn de producten passend voor verschillende leeftijden en groeien ze mee met de kinderen. Klein of groot, iedereen kan zich uitleven op de figuurtjes.

Veiligheid van MOES play

Uiteraard is de veiligheid van uw kind van groot belang. Daarom worden de producten steeds getest (EN-71) vooraleer deze op de markt verschijnen. De EVA foam is zeer zacht en licht en heeft een duurzaam karakter. De producten bevatten geen toxische stoffen.

Adviesverkoopprijs: € 99,95

Meer informatie vind je op de website van Moesplay

Moes Sealife
moes play

Oordeel vakjury

Mooi, licht en stevig speelgoed dat kinderen prikkelt om er fysiek mee te gaan spelen. Stimuleert de motorische ontwikkeling waarbij kinderen zelf hun creativiteit kunnen ontdekken. Ook mooie objecten om in de kinderkamer of woonkamer neer te zetten.  Dat kinderen alles zelf kunnen optillen en draaien is ook een pre, aldus de vakjury.