Fantastische steun, niet alleen tijdens de zwangerschap: de nieuwe Miss Fantastic relaxing tights massage maakt zware benen lichter. Hij steunt, stimuleert de doorbloeding en is ook nog veelzijdig en comfortabel. De tight is gemaakt van
functioneel materiaal met driedimensionale noppen die de benen masseren en toniseren. Door de sterkere doorbloeding worden de benen beter van zuurstof voorzien en voelen daardoor veel beter aan.

Miss Fantastic relaxing tights massage, Anita maternity

Goed draaggevoel en een shaping effect

Het nauwsluitende krachtige materiaal geeft een goed draaggevoel en een shaping effect. Ook in de zomer, bij yoga, pilates & co is de coole legging een feelgood outfit. Door bijzonder platte naden, zacht tailleband en het ademende, sneldrogende materiaal biedt de tight een grandioos draagcomfort. De extra zachte tailleband zit hoog en kan op verschillende wijze worden gedragen zodat de buik negen maanden kan meegroeien. Hij valt soepel om de buik en kan naar wens worden omgeslagen.

Miss Fantastic? Feels fantastic!

Miss fantastic relaxing tights massage, Anita maternity
Miss fantastic relaxing tights massage, Anita maternity

De tailleband is niet voorgevormd, zodat de Miss Fantastic ook na de zwangerschap kan worden gedragen: heel praktisch! Ook variabel is de extra lange pijp met comfortabele Clean Cut boord: gerimpeld, omgeslagen of over de hak getrokken. Miss Fantastic? Feels fantastic!

Functies:

Het materiaal met noppenstructuur geeft steun, masseert en toniseert; optimale luchtcirculatie door driedimensionale noppen; sneldrogend; bijzonder zacht en hoog gesneden tailleband, groeit tot de negende maand met de buik mee en kan variabel over of onder de buik worden gedragen (kan naar wens worden omgeslagen); door de variabele taille kan de Miss Fantastic ook na de zwangerschap worden gedragen; platte naden, bewegingsplooi en Clean Cut boord aan het been.
Kleuren: Zwart
Maten: 36-46
Levertijd: Vanaf februari 2020

Adviesverkoopprijs 119,95 euro

Meer informatie vind je op de site van Anita

Miss fantastic relaxing tights massage, Anita maternity

Juryrapport Miss Fantastic relaxing tights massage

Een innovatief product dat de benen van de draagster tijdens en na de zwangerschap steunt, stimuleert en masseert dankzij het bijzondere materiaal met driedimensionale noppen. Miss Fantastic biedt veel draagcomfort door het materiaal en de wijze waarop de tights is gemaakt.