Miosolo alles in één luier

Gemaakt als één geheel, net zo gemakkelijk te gebruiken als een wegwerpluier, met alle voordelen van een wasbare luier. Het unieke lipjes-systeem maakt het mogelijk de kern uit te nemen, wat de wasprestaties verbetert en droogtijd versnelt. Met slim instopzakje voor het snel inbrengen van de kern in de luier en met super absorberende kern die vocht in de luier opvangt.

Stijlvol, zacht en super absorberend

De Miosolo is gemaakt van een zachte stof die ontzettend comfortabel is voor de gevoelige babyhuid en zijdezacht blijft, was na was. De luier heeft een super absorberende kern die vocht in de luier opvangt en bij de babyhuid uit de buurt houdt, samen met een uniek uittrekbaar lipjes-systeem dat het uitnemen van de kern van de luier eenvoudig maakt. Dit is functionaliteit op zijn best, omdat het uitnemen van de kern de was prestaties verbetert en droogtijd versnelt: een probleem dat vaak wordt geassocieerd met alles-in-één luiers. De slimme instopzak van de Miosolo maakt snel en eenvoudig inbrengen van de kern in de luier mogelijk en is de perfecte maat voor een extra booster.

Miosolo alles in één luier

Uniek uittrekbaar lipjes-systeem

Miosolo, Bambino Mio

De verstelbare drukknopjes, de klittenbandsluiting en de voorste lipjes zorgen voor een goede en comfortabele pasvorm voor baby’s van alle verschillende vormen en maten. Bambino Mio’s miosolo alles-in-één wasbare luier is een van de eenvoudigste en best presterende wasbare luiers op de markt. Gemaakt als één geheel, het is net zo gemakkelijk te gebruiken als een wegwerp, maar heeft alle voordelen van een wasbare luier: beter voor de baby (geen schadelijke chemicaliën), beter voor de ouders (herbruikbare materialen besparen geld) en beter voor het milieu (500 jaar voordat wegwerpluiers afgebroken zijn). Dankzij de one-size-functie groeit de luier vanaf de geboorte tot de zindelijkheidstraining met de baby mee, waardoor het niet nodig is om luiers in verschillende maten te kopen en ouders een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgen.

Adviesverkoopprijs 25,49 euro

Meer informatie vind je op de site van Bambino Mio