Minimeis is ’s werelds eerste schouderdrager en lichtste drager met frame (slechts 1,6 kg) en past opgevouwen in bijbehorende rugtas. De vernieuwde Minimeis biedt maximaal comfort voor ouders en kind, veiligheid staat voorop en is compact in te klappen.
 

Maximaal comfort met weight distribution

Comfort voor de ouders omdat het ‘weight distribution system’ het gewicht van het kind goed verdeeld over de schouders. De plaatsing van het kindje net boven de schouder zorgt voor het ontlasten van de nek. Met extra padding voor het zitten, supportive backrest.

Veiligheid
Minimeis garandeert veiligheid door een stevig riem rondom de middel van je kindje en 2 beenriempjes. Voor de hele kleintjes wordt er nog een extra riem bijgeleverd om eenvoudiger rechtop te kunnen zitten (6-10 maanden).

Gemak
Minimeis is heel eenvoudig in gebruik en is met 3 handelingen compact in te klappen. U klapt de schouderdrager van Minimeis gemakkelijk in, borgt hem en past deze zo in de bijhorende rugtas. Daarnaast is de vernieuwde rugtas multifunctioneel en biedt de zonnekap extra bescherming tegen de zon.

Adviesverkoopprijs € 179,95

Meer informatie vind je op de site van Minimeis

Reactie van de vakjury:

Een innovatieve en zeer lichte en gebruiksvriendelijke schouderdrager. De insert maakt het ook mogelijk om kleinere baby’s te vervoeren. Opmerkelijk is verder de handige, bijgeleverde rugzak en geintegreerd zitje waarmee in een restaurant een boosterzitje kan worden gemaakt. De jury is verder onder de indruk van de manier waarop Minimeis bezig is met duurzaamheid, ze kijken naar de hele keten en zijn hier heel bewust mee bezig.