Me in a Nutshell steekt de ouderwetse stamboom in een liefdevol nieuw jasje. Op een MiaN poster of dekentje krijgen de personen met én zonder bloedband samen één plek. Iedere Me in a Nutshell is uniek. Een algoritme maakt van elk persoon een unieke ringen-set. Niemand op de wereld heeft dezelfde creatie. De MiaN app brengt de ringen tot leven en laat zien wie bij welke ringen-set hoort.

Me in a nutshell

Persoonlijke blauwdruk

Me in a Nutshell is een persoonlijke blauwdruk voor jouw kindje waarbij iedere liefdevolle (familie)band afgebeeld wordt als unieke ringen-set. Een soort stamboom maar dan diepgaander, want hier krijgen de personen met én zonder bloedband samen een plek.

Bijzonder persoonlijk

Ieder persoon is uniek. Alle mensen die van je kindje houden zijn bijzonder en vormen jouw kindje tot het individu die hij/zij later wordt. Vader en moeder, opa(‘s) en oma(‘s), broer(s) en zus(sen): ze behoren allemaal tot de originele stamboom van dit nieuwe wezentje. Maar ook bonus (groot)ouders, aanwaai-tantes, plus-zussen en andere dierbaren waar dan ook ter wereld spelen een hele belangrijke rol. The more, the merrier. And they all have one love: jouw kindje.

Me in a Nutshell
Me in a Nutshell
Me in a Nutshell

Een one of a kind creatie

Me in a Nutshell brengt aan de hand van persoonlijke informatie (naam, geboorteplaats, nationaliteit, etc.) de liefdevolle banden rondom jouw kindje in beeld. Een speciaal ontwikkeld algortime maakt van iedere persoon een unieke ringen-set, vergelijkbaar met een vingerafdruk. Geen ander individu op de wereld heeft dezelfde creatie.

Me in a Nutshell app

Maar dat is nog niet alles. Met de speciaal ontworpen app komen door middel van Augmented Reality de ringen tot leven. Kom door dit toffe stukje techniek erachter wie bij welke ringen-set hoort en ervaar hoe iedere connectie met jouw kindje in elkaar steekt.

Me in a Nutshell
Me in a Nutshell

Interieur

Een Me in a Nutshell wordt gedrukt op een poster (op hoogwaardig poster papier, met en zonder lijst) of op een heerlijk zacht dekentje in wieg of ledikant formaat. Hierdoor wordt het een persoonlijke accessoire voor in huis. Dankzij de minimalistische vormgeving en de arty uitstraling past het perfect in een trendy interieur. Me in a Nutshell staat prachtig op de babykamer, maar ook in de woonkamer of ergens anders in huis.

Oordeel vakjury

Wat een unieke manier om een stamboom weer te geven met daarin plek voor levende en niet levende bloedverwanten en andere mensen die belangrijk zijn in een kinderleven, oordeelt de vakjury. Via de app leren kinderen later meer over hun familieleden en vrienden. Bijzonder dat algoritmes de verschillende ‘boomringen’ bepalen en vertaald worden naar een uniek grafisch werk dat op poster en dekentje zijn afgebeeld.