Halo+

Motorola Halo + wordt geleverd met een op de wieg monteerbare camera, waardoor er van bovenaf een perfect beeld is van de baby. Dankzij de analytische inzichten, rustgevende slaapliedjes, projector en nachtlampje weten ouders dat hun baby slaapt in een gezonde omgeving.

 

All in one babyfoon met extra’s

Wat is de Halo+? De Halo is een AIO (all-in-one) apparaat voor baby’s dat ervoor zorgt dat ouders altijd verbonden zijn met hun kleintje. Het wordt geleverd met 6 belangrijke functies die ervoor zorgen dat hun baby in alle comfort kan slapen.

Voordelen van de Halo+

De Halo combineert alles waar een ouder van kan dromen in een slanke en innovatieve ID. Ze zijn uitgerust met een Full HD-camera, waar je via de bijgeleverde 4.3” monitor of je mobiel apparaat je kleintje perfect kan monitoren. Dankzij de real-time bewegings-, temperatuur- en geluidswaarschuwingen ben je van alles op de hoogte. De Hubble App biedt naadloze uren vermaak voor je baby – met de geïntegreerde lichtshow-projector en downloadbare geluiden, slaapliedjes en audioboeken (deze zijn voorlopig enkel in het Engels beschikbaar). Dankzij deze innoverende babyfoon kunnen ouders nu genieten van een vogelperspectief zicht op hun baby. Met de extra slaapsamenvatting in videoformaat zorg je ervoor dat je kind goed slaapt en je zijn/haar slaapgedrag beter begrijpt.

MBP 944 Connect
MBP 944 Connect

Waarom helpt het je als ouder?

De Halo biedt ouders real-time updates over alles wat er in je kinderkamer gebeurt en verdubbelt ook als een volledig functioneel bezigheid vriendje voor je baby. Het ultieme einddoel is om ouders een piece of mind te geven, waardoor ze af en toe voor hunzelf een pauze kunnen inlassen om even tot rust te komen.

Verkoopadviesprijs 349 euro

Meer informatie vind je op de site van Hubble Connected