Dit autostoeltje dat vanaf de geboorte kan worden gebruikt, is ontworpen volgens de strengste huidige i-Size-veiligheidsstandaarden. Het is gemaakt van 100% zachte, gerecyclede stoffen en biedt ouders daardoor de meest milieuvriendelijke keuze. G-CELL 2.0-technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen is als extra ingebouwd voor een maximale bescherming.

Mica Pro Eco Dorel

De Maxi-Cosi Mica Pro Eco is een 360° draaiend autostoeltje dat voor jouw gemak is ontworpen. Dankzij het Easy-in harnassysteem kun je je kleintje ongelooflijk snel en eenvoudig in en uit de auto tillen. De slimme ingebouwde FlexiSpin-draaibeweging maakt van de Mica Pro Eco een soepel 360° draaiend autostoeltje dat met slechts één hand kan worden gedraaid. 

Mica pro eco
Mica pro eco
  • Ontworpen met verbeterde en grotere ClimaFlow-ventilatiepanelen en ademend schuim, waardoor luchtcirculatie wordt verbeterd en het stoeltje altijd de juiste temperatuur voor je kind heeft.
  • Eenvoudig met één hand 360° te draaien dankzij het slimme, ingebouwde FlexiSpin-draaisysteem, waardoor je je kind eenvoudig in en uit het stoeltje kunt tillen. 
  • G-CELL 2.0-technologie voor bescherming bij zijdelingse botsingen is als extra ingebouwd voor een maximale bescherming met verbeterde 3D-schokabsorbering vanuit meerdere hoeken.
  • Het Easy-in harnassysteem doet zijn naam eer aan. De vijfpunts veiligheidsgordel is speciaal ontworpen om je kleintje snel en eenvoudig in en uit de auto te tillen.

Adviesverkoopprijs:  € 399,00

Meer informatie vind je op de site van Maxi-Cosi 

Mica pro eco
Mica pro eco
Mica pro eco
Mica pro eco