De Maxi-Cosi Coral is met het innovatieve, modulaire design meer dan een autostoeltje, het is een opnieuw ontworpen babyautostoeltje voor gemak dat past bij de moderne tijd. De innovatieve Maxi-Cosi Coral is ontworpen met meerdere functies. Het geeft nieuwe ouders vertrouwen doordat het autostoeltje voldoet aan de veiligheidsnormen voor baby’s vanaf de geboorte tot 12 maanden. Daarnaast biedt het vrijheid dankzij de uitneembare, ergonomische zitverkleiner, voor optimaal gemak en mobiliteit, elke dag weer. De Maxi- Cosi Coral weegt 50% minder dan andere babyautostoeltjes.

Maxi Cosi Coral, Dorel

Uniek dankzij de innovatieve dubbele functionaliteit

De Maxi-Cosi Coral is zeer eenvoudig en moeiteloos te installeren! Bevestig de FamilyFix3 aan de ISOFIX-bevestigingspunten in je auto, klik de Coral op de basis en je kunt vertrekken! Geen ISOFIX-bevestigingspunten in je auto? De Coral kan ook worden geïnstalleerd met behulp van je autogordels. Bij gebruik van de FamilyFix3 kun je de safety shell van de Coral in de auto achterlaten en alleen met de innovatieve lichtgewicht soft carrier op pad gaan. Je kunt je kleine met één hand op ergonomische wijze uit de safety shell in de auto tillen dankzij het slimme modulaire ontwerp! De audiovisuele indicatoren bevestigen of de verwijderbare soft carrier op juiste en veilige wijze wordt geïnstalleerd en verwijderd uit de safety shell.

 

Eenvoudig te installeren

De Maxi-Cosi Coral onderscheidt zich en is uniek dankzij de innovatieve dubbele functionaliteit. De lichtgewicht (1,7 kg) soft carrier kan worden verwijderd en dichtbij worden gedragen! Gebruik de diverse ergonomische draagmogelijkheden om je kindje dicht bij je te houden. Coral voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en is geschikt vanaf de geboorte tot en met 12 maanden. De carrier is eenvoudig in de safety shell te bevestigen en kan gemakkelijk worden vastgeklikt in de ISOFIX-basis.

Maxi-Cosi Coral, Dorel
Maxi-Cosi Coral, Dorel

Unique selling points:

  • Het eerste modulaire babyautostoeltje dat ouders uitzonderlijk gemak biedt
  • Baby’s zijn gemakkelijk en licht te dragen in de soft carrier
  • Meerdere ergonomische manieren om je kindje te dragen en dicht bij je te houden
  • Het innovatieve praktische harnas blijft open staan, zodat jij je baby in een paar seconden in en uit het stoeltje kan tillen
  • Ultiem makkelijk draagbaar door verstelbare zachte handgrepen
  • Snelle en eenvoudige installatie in combinatie met een ISOFIX-basis
  • Dankzij memory lock eenvoudig met één hand te verwijderen van kinderwagens van Maxi-Cosi en Quinny
  • Het extra grote zonnescherm biedt maximale bescherming tegen de zon
  • De innovatieve zitverkleiner voor baby’s zorgt voor extra veiligheid en comfort
  • De zachte voering.

Adviesverkoopprijs 299 euro

Meer informatie vind je op de site van Dorel

Maxi-Cosi Coral, Dorel

Juryrapport Maxi-Cosi Coral autostoeltje

Innovatief vindt de vakjury de uitneembare, ergonomische zitverkleiner en het lichte gewicht van de autostoel. Eigenschappen die appelleren aan de wensen van de moderne, actieve ouder die vooral mobiel wil zijn. Sjouwen met een zware autostoel behoort tot de verleden tijd. Met de lichtgewicht carrier kan een baby eenvoudig en veilig uit de safety shell worden getild en worden meegenomen. Een innovatieve autostoel met een groot gebruikersgemak, aldus de vakjury.